Lost Frequencies, Oscar & The Wolf, Dimitri Vegas & Like Mike, Selah Sue en Netsky nemen het dit jaar tegen elkaar op tijdens de MTV European Music Awards 2015 in de categorie 'Best Belgian Act'. De winnaar - die op 25 oktober in Milaan mag meedingen naar de award voor 'Best European Act' tijdens de MTV EMA's, het jaarlijkse muziekspektakel dat populaire internationale artiesten uit verschillende categorieën eert - wordt op 14 oktober bekendgemaakt tijdens de MTV EMA pre-party in Antwerpen.

Knack Focus geeft 20 duotickets weg voor deze pre-party in Ampère te Antwerpen, op 14 oktober om 19u. Doe mee aan onze wedstrijd en bouw in het bijzijn van alle genomineerden voor 'Best Belgian Act 2015' een feestje op de beats van Dr. Lektroluv en het opkomende Belgische dj-talent Sem Thomasson.

Lost Frequencies, Oscar & The Wolf, Dimitri Vegas & Like Mike, Selah Sue en Netsky nemen het dit jaar tegen elkaar op tijdens de MTV European Music Awards 2015 in de categorie 'Best Belgian Act'. De winnaar - die op 25 oktober in Milaan mag meedingen naar de award voor 'Best European Act' tijdens de MTV EMA's, het jaarlijkse muziekspektakel dat populaire internationale artiesten uit verschillende categorieën eert - wordt op 14 oktober bekendgemaakt tijdens de MTV EMA pre-party in Antwerpen. Knack Focus geeft 20 duotickets weg voor deze pre-party in Ampère te Antwerpen, op 14 oktober om 19u. Doe mee aan onze wedstrijd en bouw in het bijzijn van alle genomineerden voor 'Best Belgian Act 2015' een feestje op de beats van Dr. Lektroluv en het opkomende Belgische dj-talent Sem Thomasson.