2x kinderfiets Marcel Kint Junior

Als u straks (vanaf deze week) met de kroost naar de nieuwe animatiefilm Mini en de muggen gaat ­kijken zult u zich onder meer vergapen aan de stunts die fietsmug Egon op zijn tweewieler uithaalt. Om al helemaal in de sfeer te komen mogen wij 2 kinderfietsen Junior van Marcel Kint weggeven.

15x2Wim Mertens @ cc Hasselt

Moeten wij u Wim Mertens nog voorstellen? De ­pianist, zanger, gitarist en componist heeft ondertussen een indrukwekkend oeuvre bij elkaar ­gespeeld, te horen van uw mobieltje tot in Jan ­Fabres theaterzalen, and beyond. Op woensdag 24/2 sleurt hij zijn hele ensemble mee naar het ­cultuurcentrum Hasselt. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor die avond.

1x André Brasseur - Lost Gems from the 70s

André Brasseur is een hele grote Belg die ­dringend aan de vergetelheid ontrukt moest ­worden, een taak die Jimmy 'DJ Bobby Ewing' De Wit en belpopbeest Jan Delvaux met plezier op zich hebben genomen. Op Lost Gems krijgt u een pak funky Hammond-juweeltjes, en omdat geen enkele Brasseur-verzamelaar compleet is zonder Early Bird Satellite staat op een tweede schijf nog een rist klassiekers. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van Lost Gems from the 70s, inclusief twee plakken kleurig vinyl, twee cd's en een exclusief boekje.

10xdvd Cemetery of Splendour

Apitchatpong Weerasethakul - u mag Joe zeggen - kent u van zijn Gouden Palm voor Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives. In Cemetery of Splendour lijden enkele soldaten aan een mysterieuze slaapziekte, maar de schilderwerken in de keuken thuis kunnen niet wachten. Wij mogen tien dvd's weggeven van Cemetery of Splendour.