5 x 2+ 1x vip Libertine Supersport

Trek voor de laatste keer dit jaar uw super­sportieve dancing shoes aan. Op vrijdag 19/12 (in de Brusselse Bloody Louis) komen de ­vakkundig aan ­elkaar gesmede beats van Âme, ­Mickey en Christoph. Wij mogen voor Libertine Supersport 5 duo­tickets weg­geven én 1 vip­pakket. Met dat laatste mag u met twee binnen, én u krijgt er een fles champagne en een bed voor twee in Hotel Bloom bij.

3 x The Greatest Switch Box

Alle Greatest Switch-edities (behalve die van 2014) in één handige box. Dat is dus viermaal 3 cd's vol beats, met het u bekende keurmerk van Studio Brussel. Wij mogen 3 exemplaren van The Greatest Switch Box weggeven.

1 x Xbox One White + Sunset Overdrive

Om u in de komende koude dagen in de gloed van het tv-scherm te koesteren. Sunset Overdrive is volgens onze recensent zonder meer 'de prettigst gestoorde actietitel van het jaar'. En we doen er nog een sneeuwwitte console bij. Met andere woorden, wij mogen 1 bundel met een witte Xbox One plus een exemplaar van Sunset Overdrive weggeven.

5 x 2+ 1x vip Libertine SupersportTrek voor de laatste keer dit jaar uw super­sportieve dancing shoes aan. Op vrijdag 19/12 (in de Brusselse Bloody Louis) komen de ­vakkundig aan ­elkaar gesmede beats van Âme, ­Mickey en Christoph. Wij mogen voor Libertine Supersport 5 duo­tickets weg­geven én 1 vip­pakket. Met dat laatste mag u met twee binnen, én u krijgt er een fles champagne en een bed voor twee in Hotel Bloom bij.3 x The Greatest Switch BoxAlle Greatest Switch-edities (behalve die van 2014) in één handige box. Dat is dus viermaal 3 cd's vol beats, met het u bekende keurmerk van Studio Brussel. Wij mogen 3 exemplaren van The Greatest Switch Box weggeven.1 x Xbox One White + Sunset OverdriveOm u in de komende koude dagen in de gloed van het tv-scherm te koesteren. Sunset Overdrive is volgens onze recensent zonder meer 'de prettigst gestoorde actietitel van het jaar'. En we doen er nog een sneeuwwitte console bij. Met andere woorden, wij mogen 1 bundel met een witte Xbox One plus een exemplaar van Sunset Overdrive weggeven.