10 X 2 MINTZKOV@ HANDELSBEURS

Deze bende uit Lier bewees op hun recentste album Sky Hits Ground dat ze ook zonder woeste indierock - erupties naar de hemel kunnen reiken - maar het een sluit het ander natuurlijk niet uit. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun passage in de Gentse Handelsbeurs op 9/12.

DEUS 20: 5 X BEST OF, 1 X FOTOBOEK

dEUS blaast twintig kaarsjes uit. De dubbel-cd Selected Songs 1994-2014 en het gesigneerde fotoboek dEUS - met beelden uit de hele geschiedenis van de band en het krabbeltje van alle recente dEUS-leden - zetten die verjaardag luister bij. Wij mogen 5 dubbel-cd's en 1 fotoboek weggeven.

1 X FAR CRY 4 KYRAT COLLECTOR'S EDITION

Strompel door de jungle, beklim de Himalaya, zweef in een wingsuit terwijl u de hand terloops uitsteekt naar de tortillachips langs uw luie zetel. En let op voor de psychopathische dictator! Wij mogen 1 collector's edition voor PS4 weggeven, inclusief poppetje, landkaart, dagboek, vers ondergoed, sherpa, harpoenwapen en extra gameplay - of toch een aantal van die dingen.

1 X HERCULES WAE NEO BLUETOOTH SPEAKER

Kijk mama, zonder draden - maar mét lichtjes. Deze bluetooth - speaker geeft niet alleen auditief flink van jetje, in de rand zit een heuse lichtshow verborgen. Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Goed voor al uw onvoorziene kot- of keukenfuiven!

5 X DE COMPLETE HEIMAT

Now that's what we call een levenswerk. Edgar Reitz' kroniek van Duitsland is na 60 uur cinema afgerond, en nu ook netjes verzameld in één mooie box, inclusief de oorspronkelijke trilogie, Fragments en Die andere Heimat. Wij mogen 5 boxen weggeven.

10 X THE WIND RISES

The Wind Rises is het slot akkoord van Hayao Miyazaki, de regisseur van onder meer Spirited Away die als geen ander een leven lang zinderende animatiefilms componeerde. Wij mogen 10 dvd's weggeven.

1 X DAAN - TOTAL

Alles van Daan Stuyven, zelfs meer dan alles: niet alleen zijn acht albums, maar ook nog eens vier onuitgegeven schijfjes, én een boek - Zweedse designerdrugs en dito stof zuiger niet inbegrepen. Wij mogen 1 exemplaar weg geven.

10 X 2 MINTZKOV@ HANDELSBEURSDeze bende uit Lier bewees op hun recentste album Sky Hits Ground dat ze ook zonder woeste indierock - erupties naar de hemel kunnen reiken - maar het een sluit het ander natuurlijk niet uit. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun passage in de Gentse Handelsbeurs op 9/12.DEUS 20: 5 X BEST OF, 1 X FOTOBOEKdEUS blaast twintig kaarsjes uit. De dubbel-cd Selected Songs 1994-2014 en het gesigneerde fotoboek dEUS - met beelden uit de hele geschiedenis van de band en het krabbeltje van alle recente dEUS-leden - zetten die verjaardag luister bij. Wij mogen 5 dubbel-cd's en 1 fotoboek weggeven.1 X FAR CRY 4 KYRAT COLLECTOR'S EDITIONStrompel door de jungle, beklim de Himalaya, zweef in een wingsuit terwijl u de hand terloops uitsteekt naar de tortillachips langs uw luie zetel. En let op voor de psychopathische dictator! Wij mogen 1 collector's edition voor PS4 weggeven, inclusief poppetje, landkaart, dagboek, vers ondergoed, sherpa, harpoenwapen en extra gameplay - of toch een aantal van die dingen.1 X HERCULES WAE NEO BLUETOOTH SPEAKERKijk mama, zonder draden - maar mét lichtjes. Deze bluetooth - speaker geeft niet alleen auditief flink van jetje, in de rand zit een heuse lichtshow verborgen. Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Goed voor al uw onvoorziene kot- of keukenfuiven!5 X DE COMPLETE HEIMATNow that's what we call een levenswerk. Edgar Reitz' kroniek van Duitsland is na 60 uur cinema afgerond, en nu ook netjes verzameld in één mooie box, inclusief de oorspronkelijke trilogie, Fragments en Die andere Heimat. Wij mogen 5 boxen weggeven.10 X THE WIND RISESThe Wind Rises is het slot akkoord van Hayao Miyazaki, de regisseur van onder meer Spirited Away die als geen ander een leven lang zinderende animatiefilms componeerde. Wij mogen 10 dvd's weggeven.1 X DAAN - TOTALAlles van Daan Stuyven, zelfs meer dan alles: niet alleen zijn acht albums, maar ook nog eens vier onuitgegeven schijfjes, én een boek - Zweedse designerdrugs en dito stof zuiger niet inbegrepen. Wij mogen 1 exemplaar weg geven.