Luister naar Arto Lindsay, kijk naar Arto Lindsay

Ergens tussen bossa, no wave en jazz: naar aanleiding van Encyclopedia of Arto komt Arto Lindsay, gebrevetteerd gitarist-met-een-hoek-af op 8/11 naar Het Depot in Leuven. Wij mogen 3 duotickets weggeven, alsook 3 exemplaren van de dubbel-cd Encyclopedia of Arto.

SPEEL MET Alien

Ripley is al een kwarteeuw spoorloos verdwenen. In Alien: Isolation is het aan haar dochter Amanda om een dodelijk kat-en-muisspelletje te spelen in een schaars verlicht ruimtestation, net alsof u in de originele film rondsluipt. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.

Luister naar Arto Lindsay, kijk naar Arto LindsayErgens tussen bossa, no wave en jazz: naar aanleiding van Encyclopedia of Arto komt Arto Lindsay, gebrevetteerd gitarist-met-een-hoek-af op 8/11 naar Het Depot in Leuven. Wij mogen 3 duotickets weggeven, alsook 3 exemplaren van de dubbel-cd Encyclopedia of Arto.SPEEL MET AlienRipley is al een kwarteeuw spoorloos verdwenen. In Alien: Isolation is het aan haar dochter Amanda om een dodelijk kat-en-muisspelletje te spelen in een schaars verlicht ruimtestation, net alsof u in de originele film rondsluipt. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.