Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Brihang @ Nosta

Laureaat van De Nieuwe Lichting 2014 en onlangs bevallen van debuutalbum Zolangmogelijk: West-Vlaamse rapper-beeldhouwer Brihang. Op vrijdag 10/3 komt hij zijn riddims en rhymes in uw geheugen beitelen in de Nosta - u voorheen afdoende bekend als de Nijdrop - in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus


10x2
tickets
Het Zesde Metaal @ Muziekodroom

Uitverkocht, maar voor sommige Knack Focus-lezertjes is het nog niet helemaal naar de wuppe: wij mogen nog 10 duotickets weggeven voor Het Zesde Metaal, met in het voorprogramma Tamino, op vrijdag 17/3 in de Muziekodroom in Hasselt.

Knack Focus
© Knack Focus


3x5
tickets
De Ruien

Uw koters hebben genoten van de nieuwe jeugdfilm Storm, letters van vuur (vanaf deze week in de zalen)? Voer hen mee naar een stukje historisch Antwerpen. Wij mogen 3x5 plaatsen weggeven voor een rondleiding op zondag 12/3 in de ruien, het oude waterstelstel in de Antwerpse ondergrond.

Laureaat van De Nieuwe Lichting 2014 en onlangs bevallen van debuutalbum Zolangmogelijk: West-Vlaamse rapper-beeldhouwer Brihang. Op vrijdag 10/3 komt hij zijn riddims en rhymes in uw geheugen beitelen in de Nosta - u voorheen afdoende bekend als de Nijdrop - in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert. Uitverkocht, maar voor sommige Knack Focus-lezertjes is het nog niet helemaal naar de wuppe: wij mogen nog 10 duotickets weggeven voor Het Zesde Metaal, met in het voorprogramma Tamino, op vrijdag 17/3 in de Muziekodroom in Hasselt. Uw koters hebben genoten van de nieuwe jeugdfilm Storm, letters van vuur (vanaf deze week in de zalen)? Voer hen mee naar een stukje historisch Antwerpen. Wij mogen 3x5 plaatsen weggeven voor een rondleiding op zondag 12/3 in de ruien, het oude waterstelstel in de Antwerpse ondergrond.