Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets DJ EZ + Onra + Clap! Clap! + Lefto @ Kompass

Haal uw eclectische dansschoenen boven, want Lefto (foto) en Elektropedia hosten op zaterdag 22/4 in de Kompass Klub in Gent een partijtje. Op de affiche: DJ EZ, Onra, Clap! Clap!, Lefto zelve en nog een pak andere schone namen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond.

Knack Focus
© Knack Focus5x2
tickets
Bozar Night

U kijkt eerst naar Pol Bury's kinetische kunst en naar het ultramarijn van Yves Klein, daarna gooit u er in de monumentale Hortahal gedistingeerd de beuk in op de tonen van onder meer Nathan Fake, Amelie Lens (foto) en Lone. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de Bozar Night, op zondag 30/4 in Brussel.

Knack Focus
© Knack Focus


5x
dvd-box
Alex van Warmerdam

Nukkige noorderlingen, bange burgers, perverse pépés, depressieve dreumesen... Moeten wij u Alex van Warmerdam nog voorstellen? Wij mogen 5 exemplaren weggeven van deze dvd-box met drie recentere films (De laatste dagen van Emma Bank,Borgman en Schneider vs. Bax) van de immer onderkoelde Nederlandse regisseur.

Knack Focus
© Knack Focus
5x
blu-ray
Arrival

'Close Encounters of the Smart Kind', kopte onze filmman boven deze sciencefictiontrip van Denis Villeneuve, waarin Amy Adams met de aliens moet praten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van het uitstekende Arrival.

Haal uw eclectische dansschoenen boven, want Lefto (foto) en Elektropedia hosten op zaterdag 22/4 in de Kompass Klub in Gent een partijtje. Op de affiche: DJ EZ, Onra, Clap! Clap!, Lefto zelve en nog een pak andere schone namen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond. U kijkt eerst naar Pol Bury's kinetische kunst en naar het ultramarijn van Yves Klein, daarna gooit u er in de monumentale Hortahal gedistingeerd de beuk in op de tonen van onder meer Nathan Fake, Amelie Lens (foto) en Lone. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de Bozar Night, op zondag 30/4 in Brussel. Nukkige noorderlingen, bange burgers, perverse pépés, depressieve dreumesen... Moeten wij u Alex van Warmerdam nog voorstellen? Wij mogen 5 exemplaren weggeven van deze dvd-box met drie recentere films (De laatste dagen van Emma Bank,Borgman en Schneider vs. Bax) van de immer onderkoelde Nederlandse regisseur.'Close Encounters of the Smart Kind', kopte onze filmman boven deze sciencefictiontrip van Denis Villeneuve, waarin Amy Adams met de aliens moet praten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van het uitstekende Arrival.