2x The Beatles Yellow Submarine in Lego

Wij mogen 2 exemplaren van Lego's Yellow Submarine weggeven.

5x2 tickets Killing Joke

Postpunkveteranen die gelukkig nog steeds meer zijn dan een pafferige golden-oldiesact -- maar er ook niet vies van zijn om klassiekers als Love like Blood nog maar eens te spelen. Killing Joke komt op maandag 5/12 naar de Muziekodroom in Hasselt. Wij mogen 5 duotickets weggeven.


3 x Watch_Dogs 2

De hacker in u mag zich helemaal uitleven in Watch_Dogs 2. U kunt in deze game een hele smart city, vanzelfsprekend bestuurd door een groot boos bedrijf, naar uw pijpen doen dansen, van kerstverlichting tot geldautomaten. Wij mogen drie exemplaren weggeven van Watch_Dogs 2 voor PS4.

5 x2 Tickets WWWater

De Gents-Caraïbische Charlotte Adigéry zong al bij Arsenal en Baloji, maar ze kan het ook alleen, zo bewijzen haar muzikale bijdrage aan Belgica én haar eigen punky r&b-project WWWater. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor WWWater op 10/12 in de Nijdrop in Opwijk. WWWees op de afspraak!

Wij mogen 2 exemplaren van Lego's Yellow Submarine weggeven. Postpunkveteranen die gelukkig nog steeds meer zijn dan een pafferige golden-oldiesact -- maar er ook niet vies van zijn om klassiekers als Love like Blood nog maar eens te spelen. Killing Joke komt op maandag 5/12 naar de Muziekodroom in Hasselt. Wij mogen 5 duotickets weggeven.De hacker in u mag zich helemaal uitleven in Watch_Dogs 2. U kunt in deze game een hele smart city, vanzelfsprekend bestuurd door een groot boos bedrijf, naar uw pijpen doen dansen, van kerstverlichting tot geldautomaten. Wij mogen drie exemplaren weggeven van Watch_Dogs 2 voor PS4.De Gents-Caraïbische Charlotte Adigéry zong al bij Arsenal en Baloji, maar ze kan het ook alleen, zo bewijzen haar muzikale bijdrage aan Belgica én haar eigen punky r&b-project WWWater. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor WWWater op 10/12 in de Nijdrop in Opwijk. WWWees op de afspraak!