.
© .

3x2 combitickets Paradise City

Geen enkel festival kan pronken met een kleinere ecologische schoenmaat dan Paradise City! Op 25 en 26/6 krijgt u op het kasteeldomein de Ribaucourt bij Steenokkerzeel bovendien een fikse dosis ondergrondse electronica in alle maten en soorten. Wij mogen 3 duotickets voor het hele weekend weggeven.

.
© .

6x 2 cd Daybreak Sessions by Tomorrowland

Twee jaar geleden lanceerde Tomorrowland de Daybreak Sessions, waarbij dj's het publiek enkele uren met deep en techhouse mochten opwarmen voordat de grote namen hun toeters en bellen bovenhalen. Daar is nu ook een dubbele verzamel-cd van gestanst. Wij mogen 6 exemplaren van de dubbel-cd Daybreak Sessions by Tomorrowland weggeven.

.
© .

4x2 10-day pass Brussels Summer Festival

Het Brussels Summer Festival zorgt van 5 tot 14/8 voor meer dan één zomerse muzikale noot in de hoofdstad, met onder veel meer Pete Doherty, Songhoy Blues, Tindersticks, Balthazar, Lost Frequencies en Hooverphonic. Wij mogen zomaar even 4 duopassen voor de tien dagen weggeven.

Geen enkel festival kan pronken met een kleinere ecologische schoenmaat dan Paradise City! Op 25 en 26/6 krijgt u op het kasteeldomein de Ribaucourt bij Steenokkerzeel bovendien een fikse dosis ondergrondse electronica in alle maten en soorten. Wij mogen 3 duotickets voor het hele weekend weggeven.Twee jaar geleden lanceerde Tomorrowland de Daybreak Sessions, waarbij dj's het publiek enkele uren met deep en techhouse mochten opwarmen voordat de grote namen hun toeters en bellen bovenhalen. Daar is nu ook een dubbele verzamel-cd van gestanst. Wij mogen 6 exemplaren van de dubbel-cd Daybreak Sessions by Tomorrowland weggeven.Het Brussels Summer Festival zorgt van 5 tot 14/8 voor meer dan één zomerse muzikale noot in de hoofdstad, met onder veel meer Pete Doherty, Songhoy Blues, Tindersticks, Balthazar, Lost Frequencies en Hooverphonic. Wij mogen zomaar even 4 duopassen voor de tien dagen weggeven.