.
© .

10x dvd-Box Yasujiro Ozu

Zijn meesterwerk Tokyo Story (1953) staat in ongeveer elk serieus lijstje met beste films aller tijden, en topregisseurs als Jim Jarmusch, Martin Scorsese, Claire Denis en Abbas Kiarostami noemen hem onomwonden een van de grootste filmmakers ooit. En volledig terecht! Wij mogen tien dvd-boxen weggeven met daarin acht helemaal heropgefriste toptitels uit het tijdloze oeuvre van de Japanse grootmeester Yasujiro Ozu. Arigato!

.
© .

10x blu-ray + 10x dvd Belgica

Hoe beter de zomerse ­Belgische moesson doorkomen dan met een kant-en-klare portie seks, drugs en rock-'n-roll, en dat vanuit uw luie zetel? Felix Van Groeningen bedient u op uw wenken met zijn bacchantisch rock­drama Belgica. Losjes gebaseerd op danstempel ­Charlatan en opgeluisterd met plaatjes van dat andere broederlijke duo, Soulwax. Wij mogen 10 blu-rays én 10 dvd's weggeven. Vree wijs!

.
© .

10x boek Belgium: The Vinyl Frontier

Vanaf 25/6 hangen in Fort Napoleon in Oostende de mooiste vaderlandse vinylhoezen aller tijden aan de muur, voor u geselecteerd door Red Bull Elektro­pedia. Die hoezen, én de verhalen erachter, zijn ook gebundeld in een ruim 200 ­pagina's tellend boek, Belgium: The Vinyl Frontier. Wij mogen er 10 stuks van ­weggeven. Viva vinyl!

Zijn meesterwerk Tokyo Story (1953) staat in ongeveer elk serieus lijstje met beste films aller tijden, en topregisseurs als Jim Jarmusch, Martin Scorsese, Claire Denis en Abbas Kiarostami noemen hem onomwonden een van de grootste filmmakers ooit. En volledig terecht! Wij mogen tien dvd-boxen weggeven met daarin acht helemaal heropgefriste toptitels uit het tijdloze oeuvre van de Japanse grootmeester Yasujiro Ozu. Arigato!Hoe beter de zomerse ­Belgische moesson doorkomen dan met een kant-en-klare portie seks, drugs en rock-'n-roll, en dat vanuit uw luie zetel? Felix Van Groeningen bedient u op uw wenken met zijn bacchantisch rock­drama Belgica. Losjes gebaseerd op danstempel ­Charlatan en opgeluisterd met plaatjes van dat andere broederlijke duo, Soulwax. Wij mogen 10 blu-rays én 10 dvd's weggeven. Vree wijs!Vanaf 25/6 hangen in Fort Napoleon in Oostende de mooiste vaderlandse vinylhoezen aller tijden aan de muur, voor u geselecteerd door Red Bull Elektro­pedia. Die hoezen, én de verhalen erachter, zijn ook gebundeld in een ruim 200 ­pagina's tellend boek, Belgium: The Vinyl Frontier. Wij mogen er 10 stuks van ­weggeven. Viva vinyl!