.
© .

5x blu-ray The Red Turtle

In opdracht van de legendarische Japanse Studio Ghibli mocht de Nederlandse animatieregisseur Michaël Dudok de Wit zijn eerste langspeler maken. Het resultaat is een prachtige fabel, zonder woorden en vol poëzie, over een toch niet helemaal onbewoond eiland. Wij mogen 5 luxe-edities op blu-ray weggeven.

Philippe Werkers
© Philippe Werkers

5x2 tickets Dans Dans

Niks te maken met uw beste beentjes en de tijd van het jaar. Dans Dans, dat is Flying Opperhorseman Bert Dockx, songsmid Lyenn en Steven Cassiers van Dez Mona. Samen presenteren ze op vrijdag 23/12 hun nieuwe album Sand in de Muziekodroom in Hasselt. Wij mogen 5 duotickets weggeven.

.
© .

5x2 tickets zebrawoods met Sarah Ferri

De zonnige swingjazz van weleer ruimt in haar nieuwe werk dan wel plaats voor donkere melancholie, een concert van de Belgisch-Italiaanse Sarah Ferri blijft een - euh - ferritale. Wij mogen vijf duotickets weggeven voor haar show op 21/12 tijdens Zebrawoods in Gent.

In opdracht van de legendarische Japanse Studio Ghibli mocht de Nederlandse animatieregisseur Michaël Dudok de Wit zijn eerste langspeler maken. Het resultaat is een prachtige fabel, zonder woorden en vol poëzie, over een toch niet helemaal onbewoond eiland. Wij mogen 5 luxe-edities op blu-ray weggeven.Niks te maken met uw beste beentjes en de tijd van het jaar. Dans Dans, dat is Flying Opperhorseman Bert Dockx, songsmid Lyenn en Steven Cassiers van Dez Mona. Samen presenteren ze op vrijdag 23/12 hun nieuwe album Sand in de Muziekodroom in Hasselt. Wij mogen 5 duotickets weggeven.De zonnige swingjazz van weleer ruimt in haar nieuwe werk dan wel plaats voor donkere melancholie, een concert van de Belgisch-Italiaanse Sarah Ferri blijft een - euh - ferritale. Wij mogen vijf duotickets weggeven voor haar show op 21/12 tijdens Zebrawoods in Gent.