Alexander Lonquich in de Handelsbeurs

De Duitse pianist speelt op 25/11 in de Gentse Handelsbeurs Debussy en Stockhausens Klavierstück IX, van heel luid naar onhoorbaar stil. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dit concert. Zorg dat uw mobieltje zijn manieren houdt.

Waste Land in avant-première

In zijn derde film voert Pieter Van Hees - u bekend van Linkeroever en Dirty Mind - Jérémie Renier op als labiele speurneus die verloren loopt in een kluwen van nacht­merries, voodoo, drugs, feestjes en een zwangere vriendin. Wij mogen 50 duotickets weggeven voor de avant-première van Waste Land, op 24/11 in UGC Antwerpen.

Ars Musica bij Bozar

Nog meer klassieke nieuwlichters hoort u op 27/11 in het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar in het kader van Ars Musica het Nationaal Orkest van België zich op Henry Cowell, Michael Gordon en Steve Reich stort. Wij mogen 15 duotickets weggeven.

Alexander Lonquich in de HandelsbeursDe Duitse pianist speelt op 25/11 in de Gentse Handelsbeurs Debussy en Stockhausens Klavierstück IX, van heel luid naar onhoorbaar stil. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dit concert. Zorg dat uw mobieltje zijn manieren houdt.Waste Land in avant-premièreIn zijn derde film voert Pieter Van Hees - u bekend van Linkeroever en Dirty Mind - Jérémie Renier op als labiele speurneus die verloren loopt in een kluwen van nacht­merries, voodoo, drugs, feestjes en een zwangere vriendin. Wij mogen 50 duotickets weggeven voor de avant-première van Waste Land, op 24/11 in UGC Antwerpen.Ars Musica bij BozarNog meer klassieke nieuwlichters hoort u op 27/11 in het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar in het kader van Ars Musica het Nationaal Orkest van België zich op Henry Cowell, Michael Gordon en Steve Reich stort. Wij mogen 15 duotickets weggeven.