Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Tueurs

Regisseur François Troukens wéét waarover hij filmt: hij heeft zelf in de bak gezeten voor gewapende overvallen. In Tueurs voert hij een beroepscrimineel op die nog één laatste klus wilt doen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze geslaagde klus.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Hannah

'Jolig en extravert liggen me niet', zo bekende Charlotte Rampling enkele maanden geleden nog in dit blad. Dat weet de Italiaanse regisseur Andrea Pallaoro ook: het uitstekende Hannah, dat grotendeels in Brussel gedraaid is, schreef hij op maat van de grote actrice. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Hannah.

Regisseur François Troukens wéét waarover hij filmt: hij heeft zelf in de bak gezeten voor gewapende overvallen. In Tueurs voert hij een beroepscrimineel op die nog één laatste klus wilt doen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze geslaagde klus.'Jolig en extravert liggen me niet', zo bekende Charlotte Rampling enkele maanden geleden nog in dit blad. Dat weet de Italiaanse regisseur Andrea Pallaoro ook: het uitstekende Hannah, dat grotendeels in Brussel gedraaid is, schreef hij op maat van de grote actrice. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Hannah.