Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Transit

Georg, een Duitse politieke vluchteling, neemt de identiteit aan van een overleden schrijver in een poging uit bezet Europa naar Amerika te varen. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Christian Petzolds Transit, een gewaagde, knappe adaptie van Anna Seghers' gelijknamige oorlogsroman.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Utøya 22. Juli

De Noorse regisseur en ex-oorlogsfotograaf Erik Poppe doet in één overrompelende take de gruwel herbeleven waarmee Anders Breivik in 2011 Noorwegen en de rest van de wereld opschrikte. We mogen 5 dvd's weggeven van het intense, nazinderende Utøya 22. Juli.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Children Act

"Stone en Watson doen het niet slecht, maar er kan er maar één de best acterende Emma zijn en dat is Thompson." Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Children Act, Richard Eyres verfilming van de bestseller 'De Kinderwet' van Ian McEwan.

5x dvd TransitGeorg, een Duitse politieke vluchteling, neemt de identiteit aan van een overleden schrijver in een poging uit bezet Europa naar Amerika te varen. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Christian Petzolds Transit, een gewaagde, knappe adaptie van Anna Seghers' gelijknamige oorlogsroman. 5x dvd Utøya 22. JuliDe Noorse regisseur en ex-oorlogsfotograaf Erik Poppe doet in één overrompelende take de gruwel herbeleven waarmee Anders Breivik in 2011 Noorwegen en de rest van de wereld opschrikte. We mogen 5 dvd's weggeven van het intense, nazinderende Utøya 22. Juli. 5x dvd The Children Act "Stone en Watson doen het niet slecht, maar er kan er maar één de best acterende Emma zijn en dat is Thompson." Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Children Act, Richard Eyres verfilming van de bestseller 'De Kinderwet' van Ian McEwan.