Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Todos lo saben

Tijdens een huwelijksfeest komen weleens geheimen naar boven. Zo ook in deze film van de Iraanse rasfilmer Ashar Farghadi, die voor de gelegenheid naar het Spaanse platteland trok. Extra troef: de aanwezigheid van het bevallige acteurskoppel Penélope Cruz en Javier Bardem. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Todos lo saben.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Burning

In Cannes werd gemord toen Hirokazu Kore-eda voor Shoplifters met de Gouden Palm aan de haal ging en niet Lee Chang-dong. Een beetje terecht, want de Zuid-Koreaan leverde met Burning een magnifiek mysteriedrama af. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Burning.

++ 20x2 tickets FiftyFifty Sessions ++

Knack Focus geeft deze week ook weer exclusieve tickets weg voor de FiftyFifty Sessions. In de volgende showcase op woensdag 27 februari kruisen Martha Da'ro en Vendredi sur Mer de degens in C12 in Brussel. Uw tickets daarvoor wint u hier!

5x dvd Todos lo sabenTijdens een huwelijksfeest komen weleens geheimen naar boven. Zo ook in deze film van de Iraanse rasfilmer Ashar Farghadi, die voor de gelegenheid naar het Spaanse platteland trok. Extra troef: de aanwezigheid van het bevallige acteurskoppel Penélope Cruz en Javier Bardem. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Todos lo saben.5x dvd BurningIn Cannes werd gemord toen Hirokazu Kore-eda voor Shoplifters met de Gouden Palm aan de haal ging en niet Lee Chang-dong. Een beetje terecht, want de Zuid-Koreaan leverde met Burning een magnifiek mysteriedrama af. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Burning.