Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

3x2 dagtickets + 3x2 festivaltickets Classics Restored

Ga van 8 tot 10/3 in KaskCinema in Gent en op 10/3 in kunstencentrum Buda in Kortrijk naar voorbeeldig opgeblonken filmklassiekers kijken, waaronder Detour, Dragon Inn, Some Like it Hot, Johnny Guitar en Touki Bouki. Wij mogen 3 dagpassen voor telkens twee personen voor Classics Restored in Kortrijk en evenveel passen voor het volledige festival in Gent weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray The Sisters Brothers

Gouden Palm-winnaar (en Fransman) Jacques Audiard stort zich op het meest Amerikaanse filmgenre en levert, met behulp van acteurs John C. Reilly en Joaquin Phoenix en de onvolprezen Belgische cameraman Benoît Debie, een viersterrenwestern af. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Sisters Brothers.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray A Star Is Born

Lady Gaga kan acteren (daar staat u niet helemaal van te kijken) en Bradley Cooper kan zingen (al iets verrassender). Wij mogen 5 blu-rays weggeven van A Star Is Born.

Ga van 8 tot 10/3 in KaskCinema in Gent en op 10/3 in kunstencentrum Buda in Kortrijk naar voorbeeldig opgeblonken filmklassiekers kijken, waaronder Detour, Dragon Inn, Some Like it Hot, Johnny Guitar en Touki Bouki. Wij mogen 3 dagpassen voor telkens twee personen voor Classics Restored in Kortrijk en evenveel passen voor het volledige festival in Gent weggeven.Gouden Palm-winnaar (en Fransman) Jacques Audiard stort zich op het meest Amerikaanse filmgenre en levert, met behulp van acteurs John C. Reilly en Joaquin Phoenix en de onvolprezen Belgische cameraman Benoît Debie, een viersterrenwestern af. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Sisters Brothers.Lady Gaga kan acteren (daar staat u niet helemaal van te kijken) en Bradley Cooper kan zingen (al iets verrassender). Wij mogen 5 blu-rays weggeven van A Star Is Born.