Eriksson Delcroix, Alle rechten voorbehouden
Eriksson Delcroix © Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets - Eriksson Delcroix

'Tijd om te dansen', vindt Bjorn Eriksson en hij dompelde zich samen met Nathalie Delcroix onder in de bayous van Louisiana. Ze kwamen weer boven met The Riverside Hotel, waarop naast country ook plaats is voor blues en cajun. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Roma in Borgerhout, op donderdag 14/3.

First Man, Alle rechten voorbehouden
First Man © Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray - First Man

Het beste bewijs dat die hele maanlanding in scène gezet was, is dat Neil Armstrong verdacht veel op Ryan Gosling lijkt. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van First Man.

Schindler's List, Alle rechten voorbehouden
Schindler's List © Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray - Schindler's List

Nog altijd even aangrijpend als toen hij vijfentwintig jaar geleden uitkwam, en ter gelegenheid van dat jubileum minutieus gerestaureerd. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Steven Spielbergs meesterwerk Schindler's List.

10x2 tickets - Eriksson Delcroix'Tijd om te dansen', vindt Bjorn Eriksson en hij dompelde zich samen met Nathalie Delcroix onder in de bayous van Louisiana. Ze kwamen weer boven met The Riverside Hotel, waarop naast country ook plaats is voor blues en cajun. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Roma in Borgerhout, op donderdag 14/3.5x blu-ray - First ManHet beste bewijs dat die hele maanlanding in scène gezet was, is dat Neil Armstrong verdacht veel op Ryan Gosling lijkt. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van First Man.5x blu-ray - Schindler's ListNog altijd even aangrijpend als toen hij vijfentwintig jaar geleden uitkwam, en ter gelegenheid van dat jubileum minutieus gerestaureerd. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Steven Spielbergs meesterwerk Schindler's List.