Dit najaar gaat Michel Bisceglia op tour met een filmconcert rond Blue Bird, de gelauwerde film van regisseur Gust Van den Berghe waarvoor Bisceglia oorspronkelijk ook al de originele soundtrack componeerde. Met dit project grijpt Bisceglia de kans om een nieuwe interpretatie te geven aan de film door in alle vrijheid een eigenzinnige soundtrack te componeren.

De symbiose tussen beeld en muziek wordt in dit meeslepend filmconcert tot een hoogtepunt verheven. Wees erbij en geniet van deze prachtige beelden en pure live muziek!

Doe mee en win een van de 20 duotickets voor het concert in Flagey op 14 oktober om 20u15 met achteraf een receptie en cd.

Meer info over het concert: www.flagey.be

Dit najaar gaat Michel Bisceglia op tour met een filmconcert rond Blue Bird, de gelauwerde film van regisseur Gust Van den Berghe waarvoor Bisceglia oorspronkelijk ook al de originele soundtrack componeerde. Met dit project grijpt Bisceglia de kans om een nieuwe interpretatie te geven aan de film door in alle vrijheid een eigenzinnige soundtrack te componeren.De symbiose tussen beeld en muziek wordt in dit meeslepend filmconcert tot een hoogtepunt verheven. Wees erbij en geniet van deze prachtige beelden en pure live muziek!Doe mee en win een van de 20 duotickets voor het concert in Flagey op 14 oktober om 20u15 met achteraf een receptie en cd. Meer info over het concert: www.flagey.be