30 x 2 A Most Violent Year

'An offer you can't refuse: een stijlvol en suspensevol misdaaddrama zoals ze (bijna) niet meer worden gemaakt.' Ja, dat kan iedereen zeggen maar als onze eminente filmcriticus Dave Mestdach het zegt, is het ook nog waar. Én Jessica Chastain doet mee. Wij mogen 30 duotickets voor een voorstelling naar keuze weggeven.

25 x 2 avant-première Le Meraviglie

Er zijn geen grenzen meer. Le meraviglie is een Italiaans-Duits drama dat in Cannes vorig jaar de Grand Prix wegkaapte, en dat met een Belg in een hoofdrol. Sam Louwyck komt op maandag 9/2 om 20 uur in Studio Skoop in Gent zelf de avant-première inleiden, en u kunt daarbij zijn. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor deze mooie filmavond.

30 x 2 A Most Violent Year'An offer you can't refuse: een stijlvol en suspensevol misdaaddrama zoals ze (bijna) niet meer worden gemaakt.' Ja, dat kan iedereen zeggen maar als onze eminente filmcriticus Dave Mestdach het zegt, is het ook nog waar. Én Jessica Chastain doet mee. Wij mogen 30 duotickets voor een voorstelling naar keuze weggeven.25 x 2 avant-première Le MeraviglieEr zijn geen grenzen meer. Le meraviglie is een Italiaans-Duits drama dat in Cannes vorig jaar de Grand Prix wegkaapte, en dat met een Belg in een hoofdrol. Sam Louwyck komt op maandag 9/2 om 20 uur in Studio Skoop in Gent zelf de avant-première inleiden, en u kunt daarbij zijn. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor deze mooie filmavond.