5x2 The Black Heart Rebellion @ Nijdrop

People, When You See the Smoke, Do Not Think It Is Fields They're Burning heet hun kersverse album. Om maar te zeggen dat deze acolieten van de Church of Ra menig duister hart op de barbecue zullen ­leggen in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor The Black Heart Rebellion, met support Kiss the Anus of a Black Cat, op 25/11 in de Nijdrop.

15x2 Carol @Holebifilmfestival

Een van de hoogtepunten van het ­Holebifilmfestival, nog tot 28/11 in ­verschillende Vlaams-Brabantse ­steden en gemeenten, is Carol, de nieuwste film van Todd Haynes, waarvoor Rooney Mara in Cannes tot beste actrice werd gekroond. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de ­Belgische avant-première, op 27/11 om 19.45 uur in Kinepolis Leuven.

5x Need for Speed

De auto doet vroaaar, vroaar: uw favoriete ­arcaderacer is terug. Was uw spoilers uit de kluiten, spuit uw koetswerk in een afzichtelijke kleur en vergeet uw rempedaal. Wij mogen 3x Need for Speed voor PlayStation 4 weggeven en 2x voor Xbox One.

5x2 The Black Heart Rebellion @ NijdropPeople, When You See the Smoke, Do Not Think It Is Fields They're Burning heet hun kersverse album. Om maar te zeggen dat deze acolieten van de Church of Ra menig duister hart op de barbecue zullen ­leggen in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor The Black Heart Rebellion, met support Kiss the Anus of a Black Cat, op 25/11 in de Nijdrop.15x2 Carol @HolebifilmfestivalEen van de hoogtepunten van het ­Holebifilmfestival, nog tot 28/11 in ­verschillende Vlaams-Brabantse ­steden en gemeenten, is Carol, de nieuwste film van Todd Haynes, waarvoor Rooney Mara in Cannes tot beste actrice werd gekroond. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de ­Belgische avant-première, op 27/11 om 19.45 uur in Kinepolis Leuven.5x Need for SpeedDe auto doet vroaaar, vroaar: uw favoriete ­arcaderacer is terug. Was uw spoilers uit de kluiten, spuit uw koetswerk in een afzichtelijke kleur en vergeet uw rempedaal. Wij mogen 3x Need for Speed voor PlayStation 4 weggeven en 2x voor Xbox One.