Knack Focus
© Knack Focus

4x2 tickets The Van Jets

U houdt van dit Oostendse zootje ongeregeld, al helemaal wanneer ze zwetend en levend hun ding doen. Wij mogen 4 duotickets weggeven voor The Van Jets, 1 voor de Vooruit in Gent op vrijdag 13/4, 1 voor De Roma in Antwerpen op donderdag 19/4 en 2 voor Het Depot in Leuven op donderdag 26/4

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets MOOOV

Van dinsdag 17 tot maandag 30/4 strijkt het Mooov-festival naar jaarlijkse gewoonte in acht steden neer, van Brugge tot Turnhout. Dat betekent veertien dagen film uit alle hoeken van de wereld. Wij mogen 25 duotickets weggeven, voor een film naar úw keuze.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Twin Peaks: A Limited Event Series

Misschien wel de vreemdste tv-serie van het voorbije jaar - of was het gewoon een héél lange film? Wij mogen 5 blu-rays weggeven van de terugkeer van Twin Peaks.

4x2 tickets The Van JetsU houdt van dit Oostendse zootje ongeregeld, al helemaal wanneer ze zwetend en levend hun ding doen. Wij mogen 4 duotickets weggeven voor The Van Jets, 1 voor de Vooruit in Gent op vrijdag 13/4, 1 voor De Roma in Antwerpen op donderdag 19/4 en 2 voor Het Depot in Leuven op donderdag 26/425x2 tickets MOOOVVan dinsdag 17 tot maandag 30/4 strijkt het Mooov-festival naar jaarlijkse gewoonte in acht steden neer, van Brugge tot Turnhout. Dat betekent veertien dagen film uit alle hoeken van de wereld. Wij mogen 25 duotickets weggeven, voor een film naar úw keuze.5x blu-ray Twin Peaks: A Limited Event SeriesMisschien wel de vreemdste tv-serie van het voorbije jaar - of was het gewoon een héél lange film? Wij mogen 5 blu-rays weggeven van de terugkeer van Twin Peaks.