5x Philips BT6000-speaker

Schoon geluid, naar alle hoeken van de kamer of de camping.

Dat biedt de Philips BT6000, een compacte bluetoothspeaker die de geluidsgolven 360 graden in het rond strooit, zowel vanaf uw iPhone en iPad als vanaf een ­Android- of Windowstoestel. Hij is bovendien voorzien van NFC, kan tegen watergespat en heeft nog een klassieke audio-ingang en een microfoon, zodat u er ook handenvrij mee kunt bellen. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van de Philips BT6000.

1x UE Roll-speaker

Dit feestbeest kan echt overal mee naartoe, zelfs in het water - maar niet te lang en te diep. Met twee koordjes hang je de UE Roll-speaker aan je zwembroek, aan je fietsstuur, je tent of je oma. Handig! Wij mogen 1 exemplaar van de UE Roll-speaker ­weggeven.

5x Philips BT6000-speakerSchoon geluid, naar alle hoeken van de kamer of de camping. Dat biedt de Philips BT6000, een compacte bluetoothspeaker die de geluidsgolven 360 graden in het rond strooit, zowel vanaf uw iPhone en iPad als vanaf een ­Android- of Windowstoestel. Hij is bovendien voorzien van NFC, kan tegen watergespat en heeft nog een klassieke audio-ingang en een microfoon, zodat u er ook handenvrij mee kunt bellen. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van de Philips BT6000.1x UE Roll-speakerDit feestbeest kan echt overal mee naartoe, zelfs in het water - maar niet te lang en te diep. Met twee koordjes hang je de UE Roll-speaker aan je zwembroek, aan je fietsstuur, je tent of je oma. Handig! Wij mogen 1 exemplaar van de UE Roll-speaker ­weggeven.