5 x The Bridge 3

Saga Norén is terug, zij het deze keer zonder lijk aan de beroemde Øresundbrug, en zonder haar Deense maatje Martin Rohde. Om dat goed te maken kunt u met de dvd van seizoen 3 van The Bridge een heuse Porsche winnen, niet zo'n Pino - Porsche in name only - waar Karel De Gucht mee rondtuft, maar een heuse 911 uit 1977, net zoals die van Saga. Wij mogen 5 dvd's van The Bridge 3 weggeven.

3 x 2 Muziekodroom New Year's Eve

De Muziekodroom in Hasselt wuift op 31/12 het oude jaar uit met vette platen en dito dj's: The Whatevers, u bekend van de ­Whatever-feestjes, Eppo Janssen, u bekend tout court, en lokale held Crapulio Iglesias, u allicht minder bekend, maar hij heeft zijn naam mee. Wij mogen 3 duotickets weg­geven voor die avond, plus - het is ook wijn als er bubbels zijn - een fles Musa Cava.

10 x lp The Weeknd

Al uit sinds de zomer, maar vanaf vrijdag 18/12 kersvers van de vinylpers: Beauty behind the Madness van The Weeknd, met onder meer Can't Feel My Face, zijn eerste nummer-éénhit in de States. Wij mogen 10 lp's van Beauty behind the Madness weggeven.

5 x The Bridge 3Saga Norén is terug, zij het deze keer zonder lijk aan de beroemde Øresundbrug, en zonder haar Deense maatje Martin Rohde. Om dat goed te maken kunt u met de dvd van seizoen 3 van The Bridge een heuse Porsche winnen, niet zo'n Pino - Porsche in name only - waar Karel De Gucht mee rondtuft, maar een heuse 911 uit 1977, net zoals die van Saga. Wij mogen 5 dvd's van The Bridge 3 weggeven.3 x 2 Muziekodroom New Year's EveDe Muziekodroom in Hasselt wuift op 31/12 het oude jaar uit met vette platen en dito dj's: The Whatevers, u bekend van de ­Whatever-feestjes, Eppo Janssen, u bekend tout court, en lokale held Crapulio Iglesias, u allicht minder bekend, maar hij heeft zijn naam mee. Wij mogen 3 duotickets weg­geven voor die avond, plus - het is ook wijn als er bubbels zijn - een fles Musa Cava.10 x lp The WeekndAl uit sinds de zomer, maar vanaf vrijdag 18/12 kersvers van de vinylpers: Beauty behind the Madness van The Weeknd, met onder meer Can't Feel My Face, zijn eerste nummer-éénhit in de States. Wij mogen 10 lp's van Beauty behind the Madness weggeven.