10 x Patti Smith

'Misschien word ik zo oud dat de New York Public Library zich verplicht voelt mij de wandelstok van Virginia Woolf te geven.' Laten we het hopen, maar voor de zekerheid heeft punk poet laureate Patti Smith alvast haar memoires neergeschreven in M-train. Wij mogen 10 exemplaren weggeven. Outside of society!

5 x blu-ray Jurassic World

Deze keer hebben de geldgrijpende snoodaards niet alleen bekende dino's terug tot leven gewekt, ze hebben ook een volledig nieuwe genetisch in elkaar geknutseld: de Indominus rex. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Jurassic World. Het park is open!

10 x Patti Smith'Misschien word ik zo oud dat de New York Public Library zich verplicht voelt mij de wandelstok van Virginia Woolf te geven.' Laten we het hopen, maar voor de zekerheid heeft punk poet laureate Patti Smith alvast haar memoires neergeschreven in M-train. Wij mogen 10 exemplaren weggeven. Outside of society!5 x blu-ray Jurassic WorldDeze keer hebben de geldgrijpende snoodaards niet alleen bekende dino's terug tot leven gewekt, ze hebben ook een volledig nieuwe genetisch in elkaar geknutseld: de Indominus rex. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Jurassic World. Het park is open!