10 x 2 JP Estiévenart Trio @Handelsbeurs

Een trompet klinkt altijd beter in de Handelsbeurs, zoals die van Jean Paul Estiévenart bijvoorbeeld. In zijn trio vindt u ook bassist Sam Gerstmans en drummer Antoine Pierre, ook wel de Waalse Lander Gyselinck. Om maar te zeggen dat deze jongens niet alleen traditionele jazzwateren verkennen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert op 14/3 in de Handelsbeurs.

10 x 2 Myrddin @Handelsbeurs

Een flamencogitaar klinkt altijd beter in de Handelsbeurs, zoals die van Myrddin De Cauter, die er op 10/3 zijn nieuwe album Rosa de papel presenteert. Zijn naam mag dan zo Spaans klinken als Merlijn de tovenaar, zodra hij de snaren beroert, vergeet je dat meteen. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

5 x dvd Saint Laurent

Modekoning Yves Saint Laurent wordt in deze biopic - de tweede al over de man in minder dan een jaar tijd - belichaamd door Gaspard Ulliel. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Saint Laurent.

10 x 2 JP Estiévenart Trio @HandelsbeursEen trompet klinkt altijd beter in de Handelsbeurs, zoals die van Jean Paul Estiévenart bijvoorbeeld. In zijn trio vindt u ook bassist Sam Gerstmans en drummer Antoine Pierre, ook wel de Waalse Lander Gyselinck. Om maar te zeggen dat deze jongens niet alleen traditionele jazzwateren verkennen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert op 14/3 in de Handelsbeurs.10 x 2 Myrddin @HandelsbeursEen flamencogitaar klinkt altijd beter in de Handelsbeurs, zoals die van Myrddin De Cauter, die er op 10/3 zijn nieuwe album Rosa de papel presenteert. Zijn naam mag dan zo Spaans klinken als Merlijn de tovenaar, zodra hij de snaren beroert, vergeet je dat meteen. Wij mogen 10 duotickets weggeven.5 x dvd Saint LaurentModekoning Yves Saint Laurent wordt in deze biopic - de tweede al over de man in minder dan een jaar tijd - belichaamd door Gaspard Ulliel. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Saint Laurent.