1x2 Sonos Play: 1

Sonos Play: 1 is het kleine broertje in het u ­bekende multiroomsysteem. U kunt er dus naar hartenlust andere Sonos-speakers en subwoofers aan toevoegen. Om u alvast op weg te helpen geven wij niet één eenzame speaker maar een pakket met twee stuks van de Sonos Play: 1 weg, die u samen als stereopaar kunt gebruiken of apart in twee verschillende kamers kunt opstellen.

10x William Boeva: Megalomaan

Megalomaan is de eerste zaalshow van William Boeva, geregisseerd door Han Coucke en visueel - van decor tot dvd-doosje - ingekleed door Pieter De Poortere, geestelijke vader van Boerke. Wij mogen 10 dvd's van William Boeva: ­Megalomaan weggeven.

1x 40 jaar Cinéart

Niet alleen Sinterklaas is jarig: Cinéart blaast veertig kaarsjes uit en viert dat met evenveel films uit zijn ­catalogus. Wij mogen 1 set van 40 dvd's weggeven, met pareltjes als La vie d'Adèle, Central do Brasil, Elephant, Rosetta, Das ­weisse Band, Breaking the Waves en Drive.

2x Ultimate Ears Boom 2

Shake, shake, shake the room! Deze draagbare pil stuurt het geluid draadloos - via bluetooth - alle kanten op. De Boom 2 is bovendien ­bestand tegen omgegooide drankjes en een onverwachte duik in het zwembad - ideaal voor al uw uit de hand gelopen partijtjes. U kunt ook twee speakers met elkaar verbinden en helemaal in stereo feesten. Wij mogen 2 Ultimate Ears Boom 2 Bluetooth ­Speakers weggeven.

3x Star Wars: Battlefront

Reis virtueel naar een galaxy far, far away en begeef u, het lasergeweer in de aanslag, tussen Imperial ­Walkers, kruip achter de stuur­knuppel van een X-Wing of ga lekker astmatisch ademen in het masker van Darth Vader. Wij mogen 3 exemplaren van Star Wars: ­Battlefront weggeven, 2x voor PS4 en 1x voor Xbox One.

1x Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians

Deze speciale 1TB-editie van de u bekende console is écht een speciale editie, ­helemaal vormgegeven - inclusief insignes en speciale geluidseffecten - in de geest van Halo 5: Guardians, de splinternieuwe game die u er ook nog eens bij krijgt. En als toetje is er nog de ­Warzone REQ-bundel, een levensecht Guardian-model en de animatieserie Halo: The Fall of Reach. Wij mogen 1 exemplaar van de Xbox One Limited Edition Halo 5: ­Guardians weggeven.

1x2 Sonos Play: 1 Sonos Play: 1 is het kleine broertje in het u ­bekende multiroomsysteem. U kunt er dus naar hartenlust andere Sonos-speakers en subwoofers aan toevoegen. Om u alvast op weg te helpen geven wij niet één eenzame speaker maar een pakket met twee stuks van de Sonos Play: 1 weg, die u samen als stereopaar kunt gebruiken of apart in twee verschillende kamers kunt opstellen.10x William Boeva: Megalomaan Megalomaan is de eerste zaalshow van William Boeva, geregisseerd door Han Coucke en visueel - van decor tot dvd-doosje - ingekleed door Pieter De Poortere, geestelijke vader van Boerke. Wij mogen 10 dvd's van William Boeva: ­Megalomaan weggeven.1x 40 jaar Cinéart Niet alleen Sinterklaas is jarig: Cinéart blaast veertig kaarsjes uit en viert dat met evenveel films uit zijn ­catalogus. Wij mogen 1 set van 40 dvd's weggeven, met pareltjes als La vie d'Adèle, Central do Brasil, Elephant, Rosetta, Das ­weisse Band, Breaking the Waves en Drive.2x Ultimate Ears Boom 2Shake, shake, shake the room! Deze draagbare pil stuurt het geluid draadloos - via bluetooth - alle kanten op. De Boom 2 is bovendien ­bestand tegen omgegooide drankjes en een onverwachte duik in het zwembad - ideaal voor al uw uit de hand gelopen partijtjes. U kunt ook twee speakers met elkaar verbinden en helemaal in stereo feesten. Wij mogen 2 Ultimate Ears Boom 2 Bluetooth ­Speakers weggeven.3x Star Wars: Battlefront Reis virtueel naar een galaxy far, far away en begeef u, het lasergeweer in de aanslag, tussen Imperial ­Walkers, kruip achter de stuur­knuppel van een X-Wing of ga lekker astmatisch ademen in het masker van Darth Vader. Wij mogen 3 exemplaren van Star Wars: ­Battlefront weggeven, 2x voor PS4 en 1x voor Xbox One.1x Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians Deze speciale 1TB-editie van de u bekende console is écht een speciale editie, ­helemaal vormgegeven - inclusief insignes en speciale geluidseffecten - in de geest van Halo 5: Guardians, de splinternieuwe game die u er ook nog eens bij krijgt. En als toetje is er nog de ­Warzone REQ-bundel, een levensecht Guardian-model en de animatieserie Halo: The Fall of Reach. Wij mogen 1 exemplaar van de Xbox One Limited Edition Halo 5: ­Guardians weggeven.