Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Imagine Raymond ft. Dijf Sanders

Raymond Scott was een rare kwiet, die vooral bekend is omdat zijn muziek door Carl Stalling gebruikt werd in de Looney Tunes. En omdat hij ook experimenteerde met prille synthesizers mag Dijf Sanders meespelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze tributeavond, op woensdag 18/4 in de Handelsbeurs in Gent.

Knack Focus
© Knack Focus

25x abonnement Dalton.be

'Haal een filmfestival in huis', zo luidt de slogan van dit nieuwe vaderlandse streamingplatform. U vindt er onder meer documentaires van Docville, kortfilms van het Kortfilmfestival, wereldcinema van Moov en kinderfilms van JEF. Wij mogen 25 jaarabonnementen weggeven voor Dalton.be.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Thelma

Hormonale oprispingen! Schuldcomplexen! Epilepsieaanvallen! Telekinetische toestanden! Seksuele repressie! Religieuze indoctrinatie! Bovennatuurlijke suspense! Kronkelende slangen! Bijbelse metaforen! Thelma is Carol meets Carrie. Wij mogen 5 dvd's weggeven.

Raymond Scott was een rare kwiet, die vooral bekend is omdat zijn muziek door Carl Stalling gebruikt werd in de Looney Tunes. En omdat hij ook experimenteerde met prille synthesizers mag Dijf Sanders meespelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze tributeavond, op woensdag 18/4 in de Handelsbeurs in Gent.'Haal een filmfestival in huis', zo luidt de slogan van dit nieuwe vaderlandse streamingplatform. U vindt er onder meer documentaires van Docville, kortfilms van het Kortfilmfestival, wereldcinema van Moov en kinderfilms van JEF. Wij mogen 25 jaarabonnementen weggeven voor Dalton.be.Hormonale oprispingen! Schuldcomplexen! Epilepsieaanvallen! Telekinetische toestanden! Seksuele repressie! Religieuze indoctrinatie! Bovennatuurlijke suspense! Kronkelende slangen! Bijbelse metaforen! Thelma is Carol meets Carrie. Wij mogen 5 dvd's weggeven.