Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd I, Tonya

Bij sportschandaal denkt u dezer dagen wellicht aan het kapsel van Neymar, maar herinnert u zich Tonya Harding nog? De Amerikaanse kunstschaatster werd ruim twintig jaar geleden veroordeeld omdat ze, kort voor de Olympische Winterspelen van 1994, betrokken zou zijn geweest bij een fysieke aanval - matrak op de knie - op haar concurrente Nancy Kerrigan. Of toch niet? Hardings versie van wat er gebeurd is, krijgt u in I, Tonya, met camerawerk van Nicolas Karakatsanis. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze Oscar-winnende film.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Call Me by Your Name

'Duizend-en-een sterren zou ik die film geven', aldus een eminente cultuurcolumnist in de nieuwsbijlage van dit blad. Als ook u dit oogstrelende verhaal van een vakantieliefde voor de tiende keer wilt zien: wij mogen 5 blu-rays weggeven van Call Me by Your Name. Elio, Elio, Elio!

Bij sportschandaal denkt u dezer dagen wellicht aan het kapsel van Neymar, maar herinnert u zich Tonya Harding nog? De Amerikaanse kunstschaatster werd ruim twintig jaar geleden veroordeeld omdat ze, kort voor de Olympische Winterspelen van 1994, betrokken zou zijn geweest bij een fysieke aanval - matrak op de knie - op haar concurrente Nancy Kerrigan. Of toch niet? Hardings versie van wat er gebeurd is, krijgt u in I, Tonya, met camerawerk van Nicolas Karakatsanis. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze Oscar-winnende film.'Duizend-en-een sterren zou ik die film geven', aldus een eminente cultuurcolumnist in de nieuwsbijlage van dit blad. Als ook u dit oogstrelende verhaal van een vakantieliefde voor de tiende keer wilt zien: wij mogen 5 blu-rays weggeven van Call Me by Your Name. Elio, Elio, Elio!