5x2 luistersessie Iggy Pop

Hoe later op de levensavond, hoe schoner het volk. Voor zijn nieuwe plaat, Post Pop Depression, werkte Iggy Pop samen opper-Queen of the Stone Age Josh Homme, die de groep vervolledigde met zijn collega-Queen Dean Fertita (die dubbelt in The Dead Weather) en Arctic Monkeys-drummer Matt Helders. De plaat komt uit op 18/3, wij mogen 5 duotickets weggeven voor een exclusieve luistersessie van Post Pop Depression, op 10/3 om 20 uur in Huis 23 van de Ancienne Belgique.

3x Assassin's Creed Chronicles: Trilogy

Perfectioneer de sluipmoordenaar in uzelf. In deze spin-off van de kaskrakende gamereeks Assassin's Creed trekt u naar China ten tijde van de Ming-dynastie, koloniaal India en Rusland in de nasleep van de Oktoberrevolutie. Wij mogen 3 exemplaren van Assassin's Creed Chronicles: Trilogy voor PlayStation 4 weggeven. Onze kop eraf als dat geen schone cadeau is.

5x2 luistersessie Iggy PopHoe later op de levensavond, hoe schoner het volk. Voor zijn nieuwe plaat, Post Pop Depression, werkte Iggy Pop samen opper-Queen of the Stone Age Josh Homme, die de groep vervolledigde met zijn collega-Queen Dean Fertita (die dubbelt in The Dead Weather) en Arctic Monkeys-drummer Matt Helders. De plaat komt uit op 18/3, wij mogen 5 duotickets weggeven voor een exclusieve luistersessie van Post Pop Depression, op 10/3 om 20 uur in Huis 23 van de Ancienne Belgique.3x Assassin's Creed Chronicles: Trilogy Perfectioneer de sluipmoordenaar in uzelf. In deze spin-off van de kaskrakende gamereeks Assassin's Creed trekt u naar China ten tijde van de Ming-dynastie, koloniaal India en Rusland in de nasleep van de Oktoberrevolutie. Wij mogen 3 exemplaren van Assassin's Creed Chronicles: Trilogy voor PlayStation 4 weggeven. Onze kop eraf als dat geen schone cadeau is.