10 x 2 LUISTERSESSIE David Bowie

Echte fans van de magere bleke hertog wachten niet tot 8 januari om naar Blackstar te luisteren. Een dag eerder, om acht uur 's avonds, kunt u in­ ­de beslotenheid van Huis 23 in de AB al in uitmuntende geluidskwaliteit dat uitstekende nieuwe album van David Bowie beluisteren. Meer nog: onder de aanwezigen zullen ook enige plakken Bowie-vinyl verloot worden. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de luistersessie van Blackstar op 7/1 in de AB te Brussel.

1 x Rainbow Six: Siege - Art of Siege Edition

Onze gameman is heel duidelijk: dit is zonder meer de meest verfrissende shooter van het jaar. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u er in deze speciale uitgave ook nog eens een tactische gids van ruim 100 pagina's bij, en kunt u uw wapens pimpen met exclusieve Gold Weapons Skins. Wij mogen 1 x ­­Rainbow Six: Siege - Art of Siege Edition voor PlayStation 4 weggeven.

10 x DVD The Diary of a Teenage Girl

'I had sex today.' Als je vijftien bent, en het is de eerste keer, dan kan daar al eens een uitbundige 'Holy shit!' op volgen. Als je partner daarbij de twintig jaar oudere minnaar van je moeder blijkt, zul je niet de enige zijn die van heilige stoelgang gewaagt. Maar liefst vier sterren kreeg deze bijzondere teen pic van onze recensent. Wij mogen 10 dvd's van The Diary of a Teenage Girl weggeven.

Echte fans van de magere bleke hertog wachten niet tot 8 januari om naar Blackstar te luisteren. Een dag eerder, om acht uur 's avonds, kunt u in­ ­de beslotenheid van Huis 23 in de AB al in uitmuntende geluidskwaliteit dat uitstekende nieuwe album van David Bowie beluisteren. Meer nog: onder de aanwezigen zullen ook enige plakken Bowie-vinyl verloot worden. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de luistersessie van Blackstar op 7/1 in de AB te Brussel.Onze gameman is heel duidelijk: dit is zonder meer de meest verfrissende shooter van het jaar. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u er in deze speciale uitgave ook nog eens een tactische gids van ruim 100 pagina's bij, en kunt u uw wapens pimpen met exclusieve Gold Weapons Skins. Wij mogen 1 x ­­Rainbow Six: Siege - Art of Siege Edition voor PlayStation 4 weggeven.'I had sex today.' Als je vijftien bent, en het is de eerste keer, dan kan daar al eens een uitbundige 'Holy shit!' op volgen. Als je partner daarbij de twintig jaar oudere minnaar van je moeder blijkt, zul je niet de enige zijn die van heilige stoelgang gewaagt. Maar liefst vier sterren kreeg deze bijzondere teen pic van onze recensent. Wij mogen 10 dvd's van The Diary of a Teenage Girl weggeven.