5 x 2 The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt is een ware hoogmis voor de liefhebbers van role-playing games. Meer nog: ook wie onvertrouwd is met delen 1 en 2 kan zomaar in de maliënkolder van Geralt van Rivia kruipen. Wij mogen 5 exemplaren van The Witcher 3: Wild Hunt weggeven, 2 x voor PS4, 2x voor Xbox One en 1 x voor pc.

5 x dvd Unbroken +'71

Twee films met de jonge Britse ster Jack O'Connell. In '71 speelt hij een Britse soldaat die zich tijdens de Noord-Ierse Troubles moederziel alleen een weg terug naar de veilige kazerne moet banen. In Angelina Jolies Unbroken is hij ook soldaat, maar dan eentje die die drie jaar in een Japans kamp zat, en voordien wreed hard kon lopen. Wij mogen 5 dvd-pakketten van Unbroken +'71 weggeven.

5 x dvd The Heavy Water War

Half Noorwegen volgde deze serie over de sabotageactie van een zwaarwaterfabriek tijdens de Tweede Wereldoorlog - bepaald niet onbelangrijk voor de nazi's, die het goedje onontbeerlijk achten om een kernbom ineen te knutselen. Wij mogen 5-dvd-boxen van The Heavy Water War weggeven.

5 x 2 The Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild Hunt is een ware hoogmis voor de liefhebbers van role-playing games. Meer nog: ook wie onvertrouwd is met delen 1 en 2 kan zomaar in de mali├źnkolder van Geralt van Rivia kruipen. Wij mogen 5 exemplaren van The Witcher 3: Wild Hunt weggeven, 2 x voor PS4, 2x voor Xbox One en 1 x voor pc.5 x dvd Unbroken +'71Twee films met de jonge Britse ster Jack O'Connell. In '71 speelt hij een Britse soldaat die zich tijdens de Noord-Ierse Troubles moederziel alleen een weg terug naar de veilige kazerne moet banen. In Angelina Jolies Unbroken is hij ook soldaat, maar dan eentje die die drie jaar in een Japans kamp zat, en voordien wreed hard kon lopen. Wij mogen 5 dvd-pakketten van Unbroken +'71 weggeven.5 x dvd The Heavy Water WarHalf Noorwegen volgde deze serie over de sabotageactie van een zwaarwaterfabriek tijdens de Tweede Wereldoorlog - bepaald niet onbelangrijk voor de nazi's, die het goedje onontbeerlijk achten om een kernbom ineen te knutselen. Wij mogen 5-dvd-boxen van The Heavy Water War weggeven.