25x2 tickets Piano_anders met Jan Swerts

Op deze zesde editie van Piano_anders mogen ­Katrien Verfaillie en Bart Arnand tonen hoe zij, in de voetsporen van onder meer ­Michael Nyman, Philip Glass, Ludovic Einaudi, Yann Tiersen en ­Ryuchi Sakamoto, al dan niet wohltemperiert met het ­klavier omgaan. Ook niet vies van een eigen toets: Jan Swerts, hier enkele jaren geleden met vier sterren ­gehonoreerd voor Anatomie van de ­melancholie. Hij presenteert in avant-première zijn nieuwe album Schaduwland. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor Piano_anders #6, op zaterdag 20/2 in cc Hasselt.

10 x dvd Dheepan

Een prijsbeest, dit drama over een Tamiltijger die met de hulp van een mensensmokkelaar in Parijs belandt: Jacques Audiard - u ook bekend als de ­regisseur van De rouille et d'os - haalde er vorig jaar in Cannes de Gouden Palm mee binnen. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Dheepan.

3x This War of Mine: The Little Ones voor PS4

Overleven in een oorlog, maar nu eens niet met de knuisten of de AK. In deze game bent u een anonieme voetnoot in de immer bloedige grote geschiedenis: deze of gene onschuldige burger die tussen het ­oorlogsgeweld gevangen zit. Bepaald geen ­kinderspel, zo'n heel klein beetje oorlog, of wat had u gedacht? Wij mogen 3 exemplaren van This War of Mine: The Little Ones voor PS4 weggeven.

Op deze zesde editie van Piano_anders mogen ­Katrien Verfaillie en Bart Arnand tonen hoe zij, in de voetsporen van onder meer ­Michael Nyman, Philip Glass, Ludovic Einaudi, Yann Tiersen en ­Ryuchi Sakamoto, al dan niet wohltemperiert met het ­klavier omgaan. Ook niet vies van een eigen toets: Jan Swerts, hier enkele jaren geleden met vier sterren ­gehonoreerd voor Anatomie van de ­melancholie. Hij presenteert in avant-première zijn nieuwe album Schaduwland. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor Piano_anders #6, op zaterdag 20/2 in cc Hasselt.Een prijsbeest, dit drama over een Tamiltijger die met de hulp van een mensensmokkelaar in Parijs belandt: Jacques Audiard - u ook bekend als de ­regisseur van De rouille et d'os - haalde er vorig jaar in Cannes de Gouden Palm mee binnen. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Dheepan.Overleven in een oorlog, maar nu eens niet met de knuisten of de AK. In deze game bent u een anonieme voetnoot in de immer bloedige grote geschiedenis: deze of gene onschuldige burger die tussen het ­oorlogsgeweld gevangen zit. Bepaald geen ­kinderspel, zo'n heel klein beetje oorlog, of wat had u gedacht? Wij mogen 3 exemplaren van This War of Mine: The Little Ones voor PS4 weggeven.