5x dvd Donbass

Neem eens een selfie met een soldaat aan de schandpaal. Sergej Loznitsa filmt het conflict in Oekraïne als betrof het een wrange Monty Python-aflevering, maar dan echt. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Donbass.

5x blu-ray American Animals

Een true-crimethriller over vier snaken die het plan opvatten om enkele kostbare en zeldzame boeken te ontvreemden, met veel lekker spul op de soundtrack. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van American Animals.

5x dvd De chaque instant

Heil het verplegend personeel! Nicolas Philibert volgde een jaar lang eerstejaarsstudenten die hun eerste stappen in dit edele vak zetten. Wij mogen 5 dvd's weggeven van De chaque instant.

10x2 tickets Hauschka

U kent hem van Spotify in uw favoriete koffiebar, en u kunt hem en zijn piano op donderdag 9/5 live aanschouwen in De Roma in Borgerhout. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert van Hauschka.

Neem eens een selfie met een soldaat aan de schandpaal. Sergej Loznitsa filmt het conflict in Oekraïne als betrof het een wrange Monty Python-aflevering, maar dan echt. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Donbass. Een true-crimethriller over vier snaken die het plan opvatten om enkele kostbare en zeldzame boeken te ontvreemden, met veel lekker spul op de soundtrack. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van American Animals.Heil het verplegend personeel! Nicolas Philibert volgde een jaar lang eerstejaarsstudenten die hun eerste stappen in dit edele vak zetten. Wij mogen 5 dvd's weggeven van De chaque instant.U kent hem van Spotify in uw favoriete koffiebar, en u kunt hem en zijn piano op donderdag 9/5 live aanschouwen in De Roma in Borgerhout. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert van Hauschka.