5x2 Citizens! @ Nijdrop

Tout droit sorti de Kitsuné: Citizens!, Britse indiepop op het u bekende Franse label. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage in de Nijdrop in Opwijk, op 2/12. In het voorprogramma: het Leuvense kwartet Bibles.

5x2 Red Bull Flying Bach

Bach mag, tegenwoordig zelfs bij b-boys en fly girls. De urban dancers van Flying Steps zetten in Flying Bach hun beste voetjes voor op de tonen van Das wohltemperierte klavier. Dat doen ze op 21/11 in de Capitole in Gent, op 22/11 in de Antwerpse Stadssschouwburg en op 19 en 20/12 in het Koninklijk Circus in Brussel. Wij mogen 5 duotickets ­weg­geven voor de show van 20/12 - om 19 uur - in Brussel. Bring that Bach back!

5x Danny Elfman's

Music from the Films of Tim Burton. U kent zijn muziek van The Simpsons, maar de naam van componist Danny Elfman is nog onlosmakelijker verbonden met de films van Tim Burton, zoals Batman, Edward Scissorhands en The Nightmare before Christmas. Een greep daaruit wordt u gebracht met meer dan honderd muzikanten en koristen en passend visuals. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Danny Elfman's Music from the Films of Tim Burton op 28/11 in Paleis 12 van de Heizel.

5x2 Citizens! @ NijdropTout droit sorti de Kitsuné: Citizens!, Britse indiepop op het u bekende Franse label. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage in de Nijdrop in Opwijk, op 2/12. In het voorprogramma: het Leuvense kwartet Bibles.5x2 Red Bull Flying BachBach mag, tegenwoordig zelfs bij b-boys en fly girls. De urban dancers van Flying Steps zetten in Flying Bach hun beste voetjes voor op de tonen van Das wohltemperierte klavier. Dat doen ze op 21/11 in de Capitole in Gent, op 22/11 in de Antwerpse Stadssschouwburg en op 19 en 20/12 in het Koninklijk Circus in Brussel. Wij mogen 5 duotickets ­weg­geven voor de show van 20/12 - om 19 uur - in Brussel. Bring that Bach back!5x Danny Elfman's Music from the Films of Tim Burton. U kent zijn muziek van The Simpsons, maar de naam van componist Danny Elfman is nog onlosmakelijker verbonden met de films van Tim Burton, zoals Batman, Edward Scissorhands en The Nightmare before Christmas. Een greep daaruit wordt u gebracht met meer dan honderd muzikanten en koristen en passend visuals. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Danny Elfman's Music from the Films of Tim Burton op 28/11 in Paleis 12 van de Heizel.