2 x Final Fantasy Type-0 HD

Handig op de trein, zo'n PSP, maar een mens wil zijn Final Fantasy ook wel eens beleven op een flatscreen met wat meer inches. Final Fantasy Type-0 is nu ook in oogverblindende HD speelbaar op uw tv. Wij mogen 1 exemplaar voor PlayStation 4 en 1 exemplaar voor Xbox One weggeven.

5 x dvd Still the Water

Even oogverblindend en Japans, maar verder totaal niet te vergelijken is Still the Water, de recentste film van Naomi Kawase, vol met dood, natuur en bloedmooie beelden. Wij mogen 5 dvd's weggeven.

10 x cd + duoticket Brzzvll ft. Anthony Joseph

'Ergens in Antwerpen houdt men de revolutionaire geest van funkactivist en spokenwordcoryfee Gil Scott-Heron levend': geen gering compliment van onze recensent voor deze Antwerpse groep. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de cd-presentatie van Engines op 16/4 in De Centrale in Gent, én nog eens 10 cd's.

10 x cd + duoticket 10 jaar Zephyrus

Het Gentse Zephyrus is al tien jaar pleitbezorger van roots, jazz en wereldmuziek. Dat wordt op 18/4 in de Gentse Vooruit gevierd met een concert van de Toearegband Kel Assouf en een party met dj's uit Gent, Brugge en Brussel. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond en 10 exemplaren van Tout-puissant, een verzamel-cd met hoogtepunten en onuitgebrachte tracks van Zephyrus Records.

2 x Final Fantasy Type-0 HDHandig op de trein, zo'n PSP, maar een mens wil zijn Final Fantasy ook wel eens beleven op een flatscreen met wat meer inches. Final Fantasy Type-0 is nu ook in oogverblindende HD speelbaar op uw tv. Wij mogen 1 exemplaar voor PlayStation 4 en 1 exemplaar voor Xbox One weggeven.5 x dvd Still the WaterEven oogverblindend en Japans, maar verder totaal niet te vergelijken is Still the Water, de recentste film van Naomi Kawase, vol met dood, natuur en bloedmooie beelden. Wij mogen 5 dvd's weggeven.10 x cd + duoticket Brzzvll ft. Anthony Joseph'Ergens in Antwerpen houdt men de revolutionaire geest van funkactivist en spokenwordcoryfee Gil Scott-Heron levend': geen gering compliment van onze recensent voor deze Antwerpse groep. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de cd-presentatie van Engines op 16/4 in De Centrale in Gent, én nog eens 10 cd's.10 x cd + duoticket 10 jaar ZephyrusHet Gentse Zephyrus is al tien jaar pleitbezorger van roots, jazz en wereldmuziek. Dat wordt op 18/4 in de Gentse Vooruit gevierd met een concert van de Toearegband Kel Assouf en een party met dj's uit Gent, Brugge en Brussel. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond en 10 exemplaren van Tout-puissant, een verzamel-cd met hoogtepunten en onuitgebrachte tracks van Zephyrus Records.