10 x 2 Bozar Cinema Days Pass

Bozar viert van 8 tot 11 januari het tienjarige bestaan van zijn Cinema-luik met - jawel - een hele rist films. Geopend wordt met de première van Turist, de Zweedse inzending voor de Oscars. Regisseur Guillaume Nicloux komt zelf L'enlèvement de Michel Houellebecq - fictie geen docu - presenteren, en u kunt bijvoorbeeld ook naar Bruno Dumonts bijzondere tv-serie P'tit Quinquin (foto) of Double Play, de documentaire over de vriendschap tussen Richard 'Boyhood' Linklater en zijn collega James Benning. Wij mogen maar liefst 10 pasjes, telkens voor 2 personen en voor het hele programma, weggeven.

1 x The Crew + Thrustmaster T80 Racing Wheel

Een arcade racer met zonder meer de meest uitgebreide racewereld ever - hell, u kunt zelfs van de Amerikaanse oost- naar de westkust rijden - en een behoorlijk onbezonnen funfactor. Wij mogen 1 x de PS4-versie plus het Thrustmaster T80 Racing Wheel weggeven. Keep your eyes on the TV and your hands upon the wheel.

5 x De parabel van het ezelsoor

VRT-journalist Ivan De Vadder en onze cartoonist Karl Meersman blikken onder de noemer De parabel van het ezelsoor terug op het voorbije jaar. Live doen ze dat onder de ­deskundige begeleiding van Jan De Smet, maar met dit fijne boek kunt u het jaar ook rustig thuis ­doorbladeren. Wij mogen 5 exemplaren van De parabel van het ezelsoor weggeven.

10 x 2 Bozar Cinema Days PassBozar viert van 8 tot 11 januari het tienjarige bestaan van zijn Cinema-luik met - jawel - een hele rist films. Geopend wordt met de première van Turist, de Zweedse inzending voor de Oscars. Regisseur Guillaume Nicloux komt zelf L'enlèvement de Michel Houellebecq - fictie geen docu - presenteren, en u kunt bijvoorbeeld ook naar Bruno Dumonts bijzondere tv-serie P'tit Quinquin (foto) of Double Play, de documentaire over de vriendschap tussen Richard 'Boyhood' Linklater en zijn collega James Benning. Wij mogen maar liefst 10 pasjes, telkens voor 2 personen en voor het hele programma, weggeven.1 x The Crew + Thrustmaster T80 Racing WheelEen arcade racer met zonder meer de meest uitgebreide racewereld ever - hell, u kunt zelfs van de Amerikaanse oost- naar de westkust rijden - en een behoorlijk onbezonnen funfactor. Wij mogen 1 x de PS4-versie plus het Thrustmaster T80 Racing Wheel weggeven. Keep your eyes on the TV and your hands upon the wheel. 5 x De parabel van het ezelsoorVRT-journalist Ivan De Vadder en onze cartoonist Karl Meersman blikken onder de noemer De parabel van het ezelsoor terug op het voorbije jaar. Live doen ze dat onder de ­deskundige begeleiding van Jan De Smet, maar met dit fijne boek kunt u het jaar ook rustig thuis ­doorbladeren. Wij mogen 5 exemplaren van De parabel van het ezelsoor weggeven.