2 x 20 tickets voor 'Boerke in De Werf'

Uw en onze favoriete landbouwer ploegt lustig voort, tot 29/11 bijvoorbeeld met een expo in cultuurcentrum De Werf in Aalst. Tekenaar Pieter De Poortere legt u op 14/10 vanaf 20 uur in hoogsteigen persoon, en begeleid door zijn geanimeerde geesteskind, uit hoe Boerke gegroeid is. Daarna maakt hij u ook nog eens wegwijs door de tentoonstelling. Wij mogen 20 duotickets, ­telkens met één parkingticket, weg­geven voor die avond.

5 x dvd 'The Duke of Burgundy'

Toen was erotiek nog heel gewoon - en een beetje wazig. Peter Strickland doet de tijd van Bilitis en Emmanuelle, de ­seventies, herleven in The Duke of Burgundy, met Chiara d'Anna en Sidse Babett Knudsen verwikkeld in een sm-kluwen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Duke of Burgundy.

2 x 20 tickets voor 'Boerke in De Werf'Uw en onze favoriete landbouwer ploegt lustig voort, tot 29/11 bijvoorbeeld met een expo in cultuurcentrum De Werf in Aalst. Tekenaar Pieter De Poortere legt u op 14/10 vanaf 20 uur in hoogsteigen persoon, en begeleid door zijn geanimeerde geesteskind, uit hoe Boerke gegroeid is. Daarna maakt hij u ook nog eens wegwijs door de tentoonstelling. Wij mogen 20 duotickets, ­telkens met één parkingticket, weg­geven voor die avond.5 x dvd 'The Duke of Burgundy'Toen was erotiek nog heel gewoon - en een beetje wazig. Peter Strickland doet de tijd van Bilitis en Emmanuelle, de ­seventies, herleven in The Duke of Burgundy, met Chiara d'Anna en Sidse Babett Knudsen verwikkeld in een sm-kluwen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Duke of Burgundy.