5x streamingticket - Balthazar

Een bijzonder supplement aan hun nieuwe album Sand. De leden van Balthazar zagen elkaar na de lockdown voor het eerst terug in een oud kasteel in Drogenbos, waar ze de nieuwe songs voor vrienden speelden. Dat resulteerde in een ongewone concertfilm die u vanaf 3/6 on demand kunt streamen. Wij mogen 5 streamingtickets voor Sand Castle Tapes weggeven.

Christophe Vekeman - Carwash, Alle rechten voorbehouden
Christophe Vekeman - Carwash © Alle rechten voorbehouden

5x boek - Carwash

'Rot toch op met je romans vol rare schijnproblemen / Trauma's en neuroses en mensen die alsmaar wenen.' Om maar te zeggen dat Christophe Vekeman een boek geschreven heeft dat meer musical dan roman is. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Carwash.

Een bijzonder supplement aan hun nieuwe album Sand. De leden van Balthazar zagen elkaar na de lockdown voor het eerst terug in een oud kasteel in Drogenbos, waar ze de nieuwe songs voor vrienden speelden. Dat resulteerde in een ongewone concertfilm die u vanaf 3/6 on demand kunt streamen. Wij mogen 5 streamingtickets voor Sand Castle Tapes weggeven.'Rot toch op met je romans vol rare schijnproblemen / Trauma's en neuroses en mensen die alsmaar wenen.' Om maar te zeggen dat Christophe Vekeman een boek geschreven heeft dat meer musical dan roman is. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Carwash.