5x blu-ray D'Ardennen

Robin Pront heeft met D'Ardennen een schoon filmpje afgeleverd -- anders had hij er niet de Knack Focus Jo Röpcke Award voor gekregen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van D'Ardennen, inclusief Aantwaarps audiocommentaar.

5x 2cd Goe vur in den Otto

U hebt StuBru's Zwaarste lijst goed verteerd, maar voelt nog een hongerke? Metalsoundsystem Goe vur in den Otto is nu ook beschikbaar op dubbel-cd, mét parels waar het zwijn in u ook dit jaar weer niet op gestemd heeft. Wij mogen 5 dubbel-cd's van Goe vur in den Otto weggeven.

5x cd A Bigger Splash

Dat A Bigger Splash een remake van La piscine is, met onder Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton en Ralph Fiennes, wist u al. Dat er ook op de soundtrack schoon volk staat - The Rolling Stones, Captain ­Beefheart en St. Vincent - misschien nog niet. Wij mogen 5 cd's van de soundtrack weggeven.

30x 2 tickets Listen!

Brussel is een muziekfeest rijker: Listen! richt op verschillende locaties in de hoofdstad (alle info: listenfestival.eu) de blik op al wat ­elektronisch en nieuw klinkt.

Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de openingsavond op donderdag 14/4 (ambient, met Gigi Masin en Suso Saiz live, en een afterparty met Music from Memory-dj's), 10 duotickets voor het concert van Manuel Göttsching op zaterdag 16/4 en nog eens 10 duotickets voor het main event op diezelfde zaterdagavond: 3 rooms vol plaatjes met Omar S, Fatimah Yamaha , Midland en Akase.

5x blu-ray D'ArdennenRobin Pront heeft met D'Ardennen een schoon filmpje afgeleverd -- anders had hij er niet de Knack Focus Jo Röpcke Award voor gekregen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van D'Ardennen, inclusief Aantwaarps audiocommentaar.5x 2cd Goe vur in den OttoU hebt StuBru's Zwaarste lijst goed verteerd, maar voelt nog een hongerke? Metalsoundsystem Goe vur in den Otto is nu ook beschikbaar op dubbel-cd, mét parels waar het zwijn in u ook dit jaar weer niet op gestemd heeft. Wij mogen 5 dubbel-cd's van Goe vur in den Otto weggeven.5x cd A Bigger SplashDat A Bigger Splash een remake van La piscine is, met onder Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton en Ralph Fiennes, wist u al. Dat er ook op de soundtrack schoon volk staat - The Rolling Stones, Captain ­Beefheart en St. Vincent - misschien nog niet. Wij mogen 5 cd's van de soundtrack weggeven.30x 2 tickets Listen!Brussel is een muziekfeest rijker: Listen! richt op verschillende locaties in de hoofdstad (alle info: listenfestival.eu) de blik op al wat ­elektronisch en nieuw klinkt. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de openingsavond op donderdag 14/4 (ambient, met Gigi Masin en Suso Saiz live, en een afterparty met Music from Memory-dj's), 10 duotickets voor het concert van Manuel Göttsching op zaterdag 16/4 en nog eens 10 duotickets voor het main event op diezelfde zaterdagavond: 3 rooms vol plaatjes met Omar S, Fatimah Yamaha , Midland en Akase.