B-EATS is een pop-up concept dat mensen met verschillende achtergronden verzamelt rond muziek, lekker eten en belevenis. Elke editie is uniek, zowel qua locatie, internationale dj's die komen draaien als topchefs die komen koken. Het geheel wordt afgewerkt met tal van performers, designers en visual artists.

Op zaterdag 4 april komt B-EATS naar het Felix Pakhuis. Van 19 tot 23u kun je genieten van een viergangendiner in het Salon of proeven van de food truck sfeer in onze Lichtstraat. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar, maar wij mogen twee keer vier tickets weggeven via onderstaande wedstrijd. Beide winnaars mogen dus drie vrienden meenemen. Na 23u wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes met Felix Da Housecat achter de draaitafels.

B-EATS is een pop-up concept dat mensen met verschillende achtergronden verzamelt rond muziek, lekker eten en belevenis. Elke editie is uniek, zowel qua locatie, internationale dj's die komen draaien als topchefs die komen koken. Het geheel wordt afgewerkt met tal van performers, designers en visual artists.Op zaterdag 4 april komt B-EATS naar het Felix Pakhuis. Van 19 tot 23u kun je genieten van een viergangendiner in het Salon of proeven van de food truck sfeer in onze Lichtstraat. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar, maar wij mogen twee keer vier tickets weggeven via onderstaande wedstrijd. Beide winnaars mogen dus drie vrienden meenemen. Na 23u wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes met Felix Da Housecat achter de draaitafels.