Rode Kruis-Vlaanderen organiseert deze kunsthappening Kunst @ Rode Kruis met als enige doel: voldoende geld inzamelen voor het nog te bouwen zorghotel 'Polderwind' in Zuienkerke. Peter van deze kunsthappening is niemand minder Panamarenko!

Pop-upmuseum

Meer dan 100 werken van Belgische hedendaagse kunstenaars worden getoond. Curator van dienst is Hilde Van Canneyt. Het is een unieke collectie, werken die nooit eerder getoond zijn, sommige zijn zelfs speciaal gecreëerd voor deze expo. Op Kunst @ Rode Kruis verwelkomen we zo goed als ALLE toonaangevende Belgische kunstenaars: Michaël Borremans, Jan Fabre, Luc Tuymans... om er maar een paar te noemen. Het uitzonderlijke aan dit pop-upmuseum is dat alle werken ook te koop worden aangeboden. De werken zijn te bezichtigen in het uitzonderlijk opengestelde art deco klooster Sancta Maria.

Maar er is meer. Naast alle grote namen, kon ook elke kunstenaar in Vlaanderen meedoen aan de Red Cross Art Contest. Uit de meer dan 500 ingezonden werken zijn er 200 geselecteerd door een gerenommeerde jury (o.a. Philippe Van Cauteren - SMAK). Deze expo is de ideale plaats voor een zoektocht naar nieuw talent.

Beide tentoonstellingen zijn open van 7 tot en met 11 november van 10u tot 17u30.

Alle info vind je op www.kunstatrodekruis.be

Wij mogen 50 duotickets weggeven voor deze niet te missen kunsthappening.

Rode Kruis-Vlaanderen organiseert deze kunsthappening Kunst @ Rode Kruis met als enige doel: voldoende geld inzamelen voor het nog te bouwen zorghotel 'Polderwind' in Zuienkerke. Peter van deze kunsthappening is niemand minder Panamarenko!Meer dan 100 werken van Belgische hedendaagse kunstenaars worden getoond. Curator van dienst is Hilde Van Canneyt. Het is een unieke collectie, werken die nooit eerder getoond zijn, sommige zijn zelfs speciaal gecreëerd voor deze expo. Op Kunst @ Rode Kruis verwelkomen we zo goed als ALLE toonaangevende Belgische kunstenaars: Michaël Borremans, Jan Fabre, Luc Tuymans... om er maar een paar te noemen. Het uitzonderlijke aan dit pop-upmuseum is dat alle werken ook te koop worden aangeboden. De werken zijn te bezichtigen in het uitzonderlijk opengestelde art deco klooster Sancta Maria. Maar er is meer. Naast alle grote namen, kon ook elke kunstenaar in Vlaanderen meedoen aan de Red Cross Art Contest. Uit de meer dan 500 ingezonden werken zijn er 200 geselecteerd door een gerenommeerde jury (o.a. Philippe Van Cauteren - SMAK). Deze expo is de ideale plaats voor een zoektocht naar nieuw talent.Beide tentoonstellingen zijn open van 7 tot en met 11 november van 10u tot 17u30.Alle info vind je op www.kunstatrodekruis.beWij mogen 50 duotickets weggeven voor deze niet te missen kunsthappening.