5x2 tickets Maurits Pauwels Groep@ MOD

Dat elke fysieke gelijkenis met Mauro Pawlowski op ­toeval berust en dat Maurits Pauwels enkel via een woordvoerder met een rosse baard communiceert, zal Lieven Van Gils niet gauw vergeten. Ook wie Het Maurits Pauwels Bureau volgt op Facebook, weet dat deze ­zelfverklaarde 'klojo uit de regio' altijd in is voor een ­grapje. En voor een schoon Nederlandstalig liedje, dat ook. Op zondag 20/11 komt hij naar de Muziekodroom in Hasselt. Dat wordt lachen, gieren én geinige songteksten à la 'alles heeft een einde behalve een worst, die heeft er twee' meebrullen. Wij mogen 5 duotickets weggeven, mét toestemming van Het Bureau.

5x2 tickets TaxiWars Special @ Bozar

'I already knew dEUS, but I love TaxiWars', dixit Ashley Kahn onlangs. Als een van de invloedrijkste jazzjournalisten ter wereld het zegt, kunt u maar beter volgen. Door naar de TaxiWars Special op vrijdag 11/11 bij Bozar in Brussel te gaan, bijvoorbeeld. Daar presenteren Tom Barman, Robin Verheyen en gevolg hun uitstekende nieuwe plaat Fever. De aperitief komt van Tape Cuts Tape (met drummer Eric Thielemans en ex-dEUS-gitarist Rudy Trouvé), de Italiaanse trombonist Gianluca Petrella en de Zwitserse pianiste Sylvie Courvoisier. Voor de ­digestief zorgen Barman en Verheyen van achter de decks. Wij hebben 5 duotickets te geef.

5x blu-ray Jason Bourne

Jason Bourne is negen jaar lang van alle mogelijke landkaarten verdwenen, maar met aflevering vijf uit de hitfranchise is de vergeetachtige superspion eindelijk terug on the grid. En dat voor de derde keer met regisseur Paul Greengrass als missieleider. Deze keer stuurt hij Bourne (Matt Damon) onder meer richting Athene en Las Vegas om er met de CIA en kwalijke cybergoeroes in de clinch te gaan. Wij mogen, toch voor zover we ons herinneren, 5 blu-rays weggeven van Jason Bourne.

Dat elke fysieke gelijkenis met Mauro Pawlowski op ­toeval berust en dat Maurits Pauwels enkel via een woordvoerder met een rosse baard communiceert, zal Lieven Van Gils niet gauw vergeten. Ook wie Het Maurits Pauwels Bureau volgt op Facebook, weet dat deze ­zelfverklaarde 'klojo uit de regio' altijd in is voor een ­grapje. En voor een schoon Nederlandstalig liedje, dat ook. Op zondag 20/11 komt hij naar de Muziekodroom in Hasselt. Dat wordt lachen, gieren én geinige songteksten à la 'alles heeft een einde behalve een worst, die heeft er twee' meebrullen. Wij mogen 5 duotickets weggeven, mét toestemming van Het Bureau.'I already knew dEUS, but I love TaxiWars', dixit Ashley Kahn onlangs. Als een van de invloedrijkste jazzjournalisten ter wereld het zegt, kunt u maar beter volgen. Door naar de TaxiWars Special op vrijdag 11/11 bij Bozar in Brussel te gaan, bijvoorbeeld. Daar presenteren Tom Barman, Robin Verheyen en gevolg hun uitstekende nieuwe plaat Fever. De aperitief komt van Tape Cuts Tape (met drummer Eric Thielemans en ex-dEUS-gitarist Rudy Trouvé), de Italiaanse trombonist Gianluca Petrella en de Zwitserse pianiste Sylvie Courvoisier. Voor de ­digestief zorgen Barman en Verheyen van achter de decks. Wij hebben 5 duotickets te geef.Jason Bourne is negen jaar lang van alle mogelijke landkaarten verdwenen, maar met aflevering vijf uit de hitfranchise is de vergeetachtige superspion eindelijk terug on the grid. En dat voor de derde keer met regisseur Paul Greengrass als missieleider. Deze keer stuurt hij Bourne (Matt Damon) onder meer richting Athene en Las Vegas om er met de CIA en kwalijke cybergoeroes in de clinch te gaan. Wij mogen, toch voor zover we ons herinneren, 5 blu-rays weggeven van Jason Bourne.