1 x Duopas Brussels Summer Festival

Tien dagen (van 14/8 tot 23/8) feestelijke klanken in de hoofdstad, onder meer op de kunstberg en het Paleizenplein. Met onze 10-dagenduopas mag u bijna overal (alleen niet op 19/8 op het Paleizenplein) voor een stevige portie nougatbollen binnen. Spelen onder veel meer ten dans: Daan, Basement Jaxx, Triggerfinger, Novastar, Matisyahu en Amadou & Mariam.

12 x 2 Feest in het Park

Het Oudenaarse festival viert van 13 tot 16 augustus ook zijn twintigjarig bestaan. Voor de laatste drie dagen mogen wij telkens 4 duotickets weggeven. Op 14/8 kunt u zo naar dEUS, Cutty Ranks, Wallace Vanborn en Girls in Hawaii. Op 15/8 treden onder meer Soldier's Heart, Buraka Som Sistema en The Van Jets op en 16/8 sluiten Starflam en Nneka het park.

Tien dagen (van 14/8 tot 23/8) feestelijke klanken in de hoofdstad, onder meer op de kunstberg en het Paleizenplein. Met onze 10-dagenduopas mag u bijna overal (alleen niet op 19/8 op het Paleizenplein) voor een stevige portie nougatbollen binnen. Spelen onder veel meer ten dans: Daan, Basement Jaxx, Triggerfinger, Novastar, Matisyahu en Amadou & Mariam.Het Oudenaarse festival viert van 13 tot 16 augustus ook zijn twintigjarig bestaan. Voor de laatste drie dagen mogen wij telkens 4 duotickets weggeven. Op 14/8 kunt u zo naar dEUS, Cutty Ranks, Wallace Vanborn en Girls in Hawaii. Op 15/8 treden onder meer Soldier's Heart, Buraka Som Sistema en The Van Jets op en 16/8 sluiten Starflam en Nneka het park.