Knack Focus
© Knack Focus

5x Boerke-box

Vanaf maandag 26/3 kunt in cc De Spil in Roeselare naar de gratis expo ter gelegenheid van 15 jaar Boerke en 10 jaar Boerke in Knack Focus. Om dat te vieren geven we 5 Boerke-boxen (met de laatste vier albums) weg.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Mrs. Fang

De wereld zoals die tegenwoordig in al haar fragiliteit is, daarop focust dit jaar het Gentse filmfestival Courtisane, van 28/3 tot 1/4. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor slotfilmMrs. Fang, waarover u verderop in dit blad meer leest.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd The Square

Ontdek de aap in de zelfingenomen culturo met deze Gouden Palm-winnaar van Ruben Östlund, met onder meer Elisabeth Moss en Dominic West. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Square.

5x Boerke-boxVanaf maandag 26/3 kunt in cc De Spil in Roeselare naar de gratis expo ter gelegenheid van 15 jaar Boerke en 10 jaar Boerke in Knack Focus. Om dat te vieren geven we 5 Boerke-boxen (met de laatste vier albums) weg.5x2 tickets Mrs. FangDe wereld zoals die tegenwoordig in al haar fragiliteit is, daarop focust dit jaar het Gentse filmfestival Courtisane, van 28/3 tot 1/4. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor slotfilmMrs. Fang, waarover u verderop in dit blad meer leest.5x dvd The SquareOntdek de aap in de zelfingenomen culturo met deze Gouden Palm-winnaar van Ruben Östlund, met onder meer Elisabeth Moss en Dominic West. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Square.