3x tickets Steve Gunn @Autumn Falls

Hij assisteerde Kurt Vile ooit nog op gitaar bij diens Violators, maar wie zijn soloplaat Eyes on the Lines van eerder dit jaar gehoord heeft, weet dat Gunn het ook in zijn eentje kan. 'De nieuwe heiland van de gitaarmuziek', schreven wij. En u kunt hem bezig zien, want op 9/11 geeft hij in het kader van Autumn Falls een concert in Het Bos in Antwerpen, waar wij 3 duotickets voor mogen weggeven.

3x bluetoothspeaker Roland JC-01 Jazz Chorus

.
© .

De gitarist in u kent dit speeltje in een grotere uitvoering. Deze bluetoothspeaker heeft elektronische componenten én de heldere klank van zijn roemruchte versterkerfamilie geërfd, en u kunt er ook nog eens handenvrij mee bellen. Wij mogen 3 Roland JC-01 Jazz Chorus-bluetoothspeakers weggeven.

Hij assisteerde Kurt Vile ooit nog op gitaar bij diens Violators, maar wie zijn soloplaat Eyes on the Lines van eerder dit jaar gehoord heeft, weet dat Gunn het ook in zijn eentje kan. 'De nieuwe heiland van de gitaarmuziek', schreven wij. En u kunt hem bezig zien, want op 9/11 geeft hij in het kader van Autumn Falls een concert in Het Bos in Antwerpen, waar wij 3 duotickets voor mogen weggeven.De gitarist in u kent dit speeltje in een grotere uitvoering. Deze bluetoothspeaker heeft elektronische componenten én de heldere klank van zijn roemruchte versterkerfamilie geërfd, en u kunt er ook nog eens handenvrij mee bellen. Wij mogen 3 Roland JC-01 Jazz Chorus-bluetoothspeakers weggeven.