De Franse Emma Luchini, die de film 'Un début prometteur' (een veelbelovend debuut) zal regisseren, koos voor de Vlaamse actrice Veerle Baetens om de hoofdrol te spelen in de film. Bij ons is Baetens vooral bekend van haar rollen in 'The Broken Circle Breakdown', maar ook uit series als 'Code 37' en 'Sara'.Wanneer de Franse film zal uitkomen is nog niet bekend.

Hoewel Baetens al heeft meegewerkt aan een buitenlandse serie 'The White Queen' en ook het de Deense-Britse reeks 'The Team', is het de eerste keer dat ze een hoofdrol krijgt in een buitenlandse productie. (LVR)

De Franse Emma Luchini, die de film 'Un début prometteur' (een veelbelovend debuut) zal regisseren, koos voor de Vlaamse actrice Veerle Baetens om de hoofdrol te spelen in de film. Bij ons is Baetens vooral bekend van haar rollen in 'The Broken Circle Breakdown', maar ook uit series als 'Code 37' en 'Sara'.Wanneer de Franse film zal uitkomen is nog niet bekend. Hoewel Baetens al heeft meegewerkt aan een buitenlandse serie 'The White Queen' en ook het de Deense-Britse reeks 'The Team', is het de eerste keer dat ze een hoofdrol krijgt in een buitenlandse productie. (LVR)