Wim Helsen lijkt niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige cabaretlandschap, maar vóór hij doorbrak, was hij leraar, cafébaas, museumgids en radioredacteur. In de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Alleen Elvis blijft bestaan' voert de pas met een Televisiester bekroonde Thomas Vanderveken een serieus gesprek met een droogkomische man over wat hem boeit, gelardeerd met negen beeldfragmenten die op zijn netvlies gebrand staan. Onder meer Mike Tyson en Leonard Cohen passeren de revue.

Na Wim Helsen, vanavond, volgen komende weken: Hans Van Dyck (bioloog, vlinderexpert en broer van), Joris Luyendijk (journalist), Anne Chapelle (zakenvrouw en fashionista), Kamagurka (tekenaar) en Jan Raes (intendant, muzikant en broer van). (DB)

Wim Helsen lijkt niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige cabaretlandschap, maar vóór hij doorbrak, was hij leraar, cafébaas, museumgids en radioredacteur. In de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Alleen Elvis blijft bestaan' voert de pas met een Televisiester bekroonde Thomas Vanderveken een serieus gesprek met een droogkomische man over wat hem boeit, gelardeerd met negen beeldfragmenten die op zijn netvlies gebrand staan. Onder meer Mike Tyson en Leonard Cohen passeren de revue. Na Wim Helsen, vanavond, volgen komende weken: Hans Van Dyck (bioloog, vlinderexpert en broer van), Joris Luyendijk (journalist), Anne Chapelle (zakenvrouw en fashionista), Kamagurka (tekenaar) en Jan Raes (intendant, muzikant en broer van). (DB)