In dit blijspel van François Ozon vol gevatte replieken schittert de coryfee nog maar eens als Madame Pujol, een bourgeoisvrouw uit de provincie die door haar man als een potiche of garnituur behandeld wordt.

De rol van haar ontrouwe macho-echtgenoot én gehate directeur van een paraplufabriek die door stakers is platgelegd, wordt dan weer vertolkt door monstre sacré Gérard Depardieu terwijl Jérémy Renier hun homoseksuele zoon speelt.

Bereid u voor op een bontgekleurde farce over seksisme en politiek, ondergedompeld in heerlijke retrokitsch waarin zelfs telefoons met zalmroze hoornbekleding en gedichtjes over eekhoorns en morgenrood opduiken. (L.J.)

Zaterdag 27/8, 22.45, Canvas

In dit blijspel van François Ozon vol gevatte replieken schittert de coryfee nog maar eens als Madame Pujol, een bourgeoisvrouw uit de provincie die door haar man als een potiche of garnituur behandeld wordt. De rol van haar ontrouwe macho-echtgenoot én gehate directeur van een paraplufabriek die door stakers is platgelegd, wordt dan weer vertolkt door monstre sacré Gérard Depardieu terwijl Jérémy Renier hun homoseksuele zoon speelt. Bereid u voor op een bontgekleurde farce over seksisme en politiek, ondergedompeld in heerlijke retrokitsch waarin zelfs telefoons met zalmroze hoornbekleding en gedichtjes over eekhoorns en morgenrood opduiken. (L.J.)