'Mai morire', een Mexicaans drama van Enrique Rivero, draait om de Mexicaanse Chayo die ooit haar man en kinderen verliet en nu terugkeert naar haar bucolische geboortedorp om voor haar stervende moeder te zorgen. Ze wordt verenigd verenigd met haar gezin en bereidt zich voor op het onvermijdelijke.

'Mai Morire' is verstilde, dromerige wereldcinema met prachtige widescreenbeelden passeren de revue. Een meditatieve bespiegeling over familie en moederband, leven en de onvermijdelijke dood. De film won vorig jaar de CANVASprijs op het MOOOV-festival.

'Mai morire', een Mexicaans drama van Enrique Rivero, draait om de Mexicaanse Chayo die ooit haar man en kinderen verliet en nu terugkeert naar haar bucolische geboortedorp om voor haar stervende moeder te zorgen. Ze wordt verenigd verenigd met haar gezin en bereidt zich voor op het onvermijdelijke. 'Mai Morire' is verstilde, dromerige wereldcinema met prachtige widescreenbeelden passeren de revue. Een meditatieve bespiegeling over familie en moederband, leven en de onvermijdelijke dood. De film won vorig jaar de CANVASprijs op het MOOOV-festival.