De derde langspeelfilm van Toye is een coming-of-age verhaal over de lotgevallen van enkele tienermeisjes in de jaren zeventig die ongewenst zwanger werden, en verborgen op de zolderkamer van een klooster de geboorte van hun kind moeten afwachten. Hierdoor ontstaat er tussen hen een bijzondere vriendschapsband. Het is een fictief verhaal dat gebaseerd werd op waargebeurde feiten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Line Pillet en Charlotte De Bruyne. Daarnaast zijn ook Ineke Nijssen, Dolores Bouckaert, Sam Louwyck en Wim Helsen te zien.

De derde langspeelfilm van Toye is een coming-of-age verhaal over de lotgevallen van enkele tienermeisjes in de jaren zeventig die ongewenst zwanger werden, en verborgen op de zolderkamer van een klooster de geboorte van hun kind moeten afwachten. Hierdoor ontstaat er tussen hen een bijzondere vriendschapsband. Het is een fictief verhaal dat gebaseerd werd op waargebeurde feiten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Line Pillet en Charlotte De Bruyne. Daarnaast zijn ook Ineke Nijssen, Dolores Bouckaert, Sam Louwyck en Wim Helsen te zien.